Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Όταν ο Βαλάντης είχε φίλο... τον πλανητάρχη - Οι στιγμές του με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ένας... φανατικός οπαδός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

27 Δεκεμβρίου 2021 13:49
Survivor 5: Όταν ο Βαλάντης είχε φίλο... τον πλανητάρχη - Οι στιγμές του με τον Ντόναλντ Τραμπ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βαλάντης βρίσκεται αυτό τον καιρό στον Άγιο Δομίνικο, δοκιμαζόμενος στο Survivor 5, με τον τραγουδιστή τα προηγούμενα χρόνια να κάνει χωρίς δυσκολία τη διαδρομή Αθήνα-Ουάσινγκτον, φωτογραφιζόμενος με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής, που τώρα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, είχε βρεθεί ως καλεσμένος του ξαδέρφου του, Γκας Μπιλιράκη, ο οποίος είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Λευκού Οίκου.

Εκεί ο ίδιος φωτογραφήθηκε με τον Μαικ Πενς, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στις 6 Δεκεμβρίου 2017. Ο Ντόναλντ Τραμπ χαμογελαστός δεν δίστασε μάλιστα να κάνει «thumbs up» μαζί με τον Βαλάντη, αλλά και να φωτογραφηθεί μόνο με την Μελάνια, η οποία φορούσε ένα αστραφτερό μαύρο φόρεμα.

Η απάντησή του για τις αμερικανικές εκλογές

Στην ερώτηση αν θα ψήφιζε τον Τραμπ στις τελευταίες αμερικανικές εκλογές, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου, είχε απαντήσει: «Φυσικά και θα τον ψήφιζα, άλλο η Ελλάδα και άλλο η Αμερική. Δεν έχει κάνει ποτέ πόλεμο, έχει συμφιλιώσει πολλές χώρες που ήταν αντίθετες με την Αμερική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής που πριν λίγο καιρό διάβασε on air το μήνυμα της πρώην συντρόφου του.

Και όσον αφορά την διαχείριση του Τραμπ στο κομμάτι του κορωνοϊού και το γεγονός πως είχε προτρέψει τον λαό να πιεί χλωρίνη, σχολίασε πως πρόκειται για χιούμορ που οι δημοσιογράφοι κάνουν θέμα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share