Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Survivor spoiler 26/12: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

26 Δεκεμβρίου 2021 11:40
Survivor spoiler 26/12: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5;

Survivor spoiler 26/12: Το Survivor έρχεται στις οθόνες μας με τον 5ο του κύκλο, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει επίσης συγκινήσεις, αφού το πρώτο trailer μας άφησε υποσχέσεις για το τι θα δούμε σήμερα (26/12) στην πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης, με αποκορύφωμα το συμβούλιο και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Φέτος έχουμε τους νέους διάσημους και μαχητές και θα χρειαστούμε ορισμένες μέρες ώστε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται και ποια ομάδα είναι πιο δυναμική από την άλλη, έχοντας φτάσει στον Άγιο Δομίνικο με δρακόντεια μέτρα! Έχουμε, όμως, ήδη αποτελέσματα για το πρώτο και το δεύτερο αγώνισμα, που ήδη έχουν γυριστεί.

Το φετινό Survivor θα αρχίσει με έναν αγώνα επάθλου, το οποίο και θα είναι ορισμένα σύνεργα επιβίωσης για το κατάλυμα, χωρίς να αποκλείεται και μια ενίσχυση τροφής, όπως είχε γίνει αντίστροφα πέρυσι. Γνωρίζουμε, ότι τη «μάχη» αυτήν κερδίζουν, με κάθε επιφύλαξη, οι Διάσημοι, αποκτώντας έτσι πλεονέκτημα για την ασυλία, που ακολουθεί αμέσως μετά.

Εκεί, όμως, θα γίνει μια νέα ανατροπή, αφού οι ίδιες πληροφορίες μας λένε, ότι την νίκη θα πάρουν οι Μαχητές. Το αποτέλεσμα είναι, φυσικά, οι Διάσημοι να έρθουν σε δύσκολη θέση στο συμβούλιο του νησιού, υποχρεωμένοι να δείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Οι πρώτες ψηφοφορίες είναι πάντα... παράξενες στο Survivor. Η πείνα δεν έχει επιδράσει ακόμη τόσο και, στην αρχή, μπορεί να δούμε συντεχνίες μεταξύ των παικτών, συνήθως με τους πιο δυνατούς αγωνιστικά και τους πιο αδύναμους να έρχονται αντιμέτωποι, όπως είχε γίνει πέρυσι, όπου έπαιζαν στην ουσία ο Κοψιδάς και η Ταραμπάνκο... εναντίον όλων, τόσο εντός όσο κι εκτός των τειχών.

Παρά το γεγονός αυτό, όμως, το αγωνιστικό κομμάτι πάντα θα παίζει πρωταρχικό ρόλο. Και η αλήθεια είναι, ότι στους Διάσημους οι άνδρες δεν είναι τόσο ισχυροί, καθώς είτε δε βρίσκονται σε κορυφαία φυσικά κατάσταση είτε είναι σε μια ηλικία, όπου δύσκολα μπορούν να συναγωνιστούν έναν αρκετά μικρότερο μακροπρόθεσμα.

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δεν μπορούν να νικήσουν, έχουν ωστόσο ένα μειονέκτημα. Μπορούμε να βρούμε στους άνδρες, λοιπόν, αρκετά «θύματα» και οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι οι «καμπάνες» χτυπούν ειδικά για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι σε δυσμενή θέση και φαίνεται το φαβορί για την πρώτη υποψηφιότητα. Οι πληροφορίες μας, βέβαια, δεν είναι οριστικές και τις μεταφέρουμε με επιφύλαξη, με τον Κωνσταντάρα να παλεύει με Βισκαδουράκη, Βαλάντη και Ρουβά στο συμβούλιο, μπαίνοντας ήδη σε αγωνία για το μέλλον του στον Άγιο Δομίνικο.

Οριστική πληροφόρηση επί του θέματος δεν έχουμε, αλλά θα επανέλθουμε με σχετικά νέα, όταν αυτά προκύψουν...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share