Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Survivor trailer 26/12: Σοκ στην πρεμιέρα με τον τραυματισμό Μαχητή - Αγωνία για την υγεία του

Το trailer του πρώτου επεισοδίου... κόβει την ανάσα

26 Δεκεμβρίου 2021 09:43
Survivor trailer 26/12: Σοκ στην πρεμιέρα με τον τραυματισμό Μαχητή - Αγωνία για την υγεία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor 5 είναι εδώ και σε λίγες μόνο ώρες (26/12, 21:00) θα προβληθεί η πρεμιέρα του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με το πρώτο trailer να μας βάζει... σε αγωνία από πολύ νωρίς, προμηνύοντας φοβερές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο, όπου τους υποδέχεται ο Γιώργος Λιανός, πιστός στο πόστο του.

Αμέσως ξεκινάει το πρώτο αγώνισμα, ένα αγώνισμα επάθλου, το οποίο έχει να κάνει με την επιβίωση στο νησί. Θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι μία έτοιμη στημένη καλύβα, ή υλικά για να τη στήσουν πιο εύκολα, ή ακόμα και εργαλεία που θα κάνουν τη γενικότερη διαβίωση στο νησί απλή, όπως για παράδειγμα βοήθεια για τη φωτιά.

Ήδη μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα πάρει το πρώτο έπαθλο και γνωρίζουμε ποια είναι. Η νίκη αυτή είναι καθοριστική καθώς δίνει και σημαντικό πλεονέκτημα στην ψυχολογία των παικτών στην αρχή του παιχνιδιού που περνάνε τις πιο κρίσιμες μέρες μακριά από τις οικογένειές τους και μακριά από τον πολιτισμό.

Αγωνίσματα... 2 σε 1 και ένας σοβαρός τραυματισμός

Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μοναδικό αγώνισμα του επεισοδίου, μιας και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και για την ασυλία και έτσι απόψε κιόλας θα έχουμε και το πρώτο συμβούλιο του νησιού, όπου η χαμένη ομάδα θα επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτό που σίγουρα ωστόσο μας σοκάρει από το trailer που έχει κυκλοφορήσει από τον ΣΚΑΪ, είναι ο σοβαρός τραυματισμός για τον παίκτη των Μαχητών, Θανάση Μπέλλο. Ο ίδιος φαίνεται να τραυματίζεται στην παραλία και να πιάνει το πρόσωπό του, ενώ οι συμπαίκτες του τρομάζουν πολύ όταν βλέπουν τι έχει συμβεί και του ζητάνε να τρέξει στον γιατρό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share