Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αυτή είναι η 10αδα των διασήμων (Video)

Οι τελευταίες πληροφορίες

10 Δεκεμβρίου 2021 10:48
Survivor spoiler: Αυτή είναι η 10αδα των διασήμων (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 έρχεται σύντομα στις οθόνες μας μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. H Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day έδωσε στο φως της δημοσιότητας τη 10αδα των διασήμων του φετινού κύκλου. Παράλληλα, δείτε εδώ την ομάδα των Μαχητών.

Survivor spoiler 08/12: Έπεσε η απόλυτη «βόμβα» - Πάει Άγιο Δομίνικο ο Ρουβάς!

Survivor spoiler: Μια τεράστια κίνηση ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν στον ΣΚΑΪ εν όψει του Survivor 5, με την παραγωγή του Ατζούν να πείθει μια γνωστή προσωπικότητα να υπογράψει και να φέρνει... άρωμα Ρουβά στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Τα... ζόρια που έχουν περάσει τον τελευταίο καιρό δεν είναι λίγα στην προσπάθεια στελέχωσης των δύο ομάδων, και δη εκείνης των Διασήμων. Μετά την περσινή χρονιά, όπου λόγω καραντίνας ήταν πιο εύκολο το να υπάρξει συμφωνία με προσωπικότητες, οι οποίες θα εξυπηρετούσαν το στοιχείο του ριάλιτι και όχι μόνο, η επιστροφή απάντων στις δουλειές τους και η προσπάθεια επανακαθιέρωσης σε αυτές, έχουν δημιουργήσει «εμπόδια».

Κάπως έτσι, τα «όχι» που έχουν ακουστεί είναι ουκ ολίγα, με το κανάλι του Φαλήρου και τον Τούρκο παραγωγό να τα βρίσκουν... σκούρα και να ψάχνουν τις εκπλήξεις, ώστε να στηρίξουν τον πέμπτο κύκλο του Survivor, του προγράμματος που αποτελεί ναυαρχίδα του ΣΚΑΪ στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Ένας... Ρουβάς για την επιβίωση

Η έκπληξη αυτή, λοιπόν, φαίνεται πως είναι γεγονός. Κι αυτό, γιατί η οικογένεια Ρουβά θα έχει εκπρόσωπο στον Άγιο Δομίνικο, έχοντας ήδη δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ και την παραγωγή του Ατζούν, κάτι που σημαίνει πως ήδη ετοιμάζει βαλίτσες, ώστε να πετάξει για τη μοναδική εμπειρία επιβίωσης, με γνωστό ηθοποιό επίσης να συμφωνεί.

Ο λόγος γίνεται για τον Απόστολο Ρουβά. Τον γνωρίσαμε πολύ περισσότερο πέρυσι ως σεφ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ενώ φέτος έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις στο «Dot.», που αποτελεί εκπομπή του ΣΚΑΪ. Το γεγονός αυτό βοήθησε τους ανθρώπους του σταθμού να τον προσεγγίσουν κι εκείνος δέχθηκε την πρόσκληση, εκπροσωπώντας την... οικογένεια του Σάκη Ρουβά στο νησί.

Survivor 5 Απόστολος Ρουβάς

Ρόλο, φυσικά, έπαιξε και το γεγονός, ότι ο Ρουβάς δεν έχει κάποια σταθερή παρουσία φέτος στην τηλεόραση, κάνοντας έτσι πιο εύκολη την απόφασή του, με αποτέλεσμα η νέα έκδοση του Survivor να αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και πού ξέρει κανείς, μπορεί να δούμε και τον Σάκη στον Άγιο Δομίνικο αργότερα σε κάποιο πάρτι...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share