Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5 spoiler: Τα ονόματα που ακούγονται για την ομάδα των Διάσημων - Ο Λιανός «μετακομίζει» στον Άγιο Δομίνικο (Video)

Ποιοι ήταν αρνητικοί

1 Δεκεμβρίου 2021 13:02
Survivor 5 spoiler: Τα ονόματα που ακούγονται για την ομάδα των Διάσημων - Ο Λιανός «μετακομίζει» στον Άγιο Δομίνικο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5 spoiler: Την πρώην παίκτρια του Survivor, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, φιλοξένησε η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open, όπου συζητήθηκαν τα ονόματα γνωστών προσώπων της σόουμπιζ που έχουν ακουστεί για το επόμενο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο με όλους όσοι έχουν αναφερθεί ότι σύντομα θα λιάζονται στις παραλίες που γυρίζεται το ριάλιτι επιβίωσης, λίγο πριν την πρεμιέρα του. Επίσης, μια «βόμβα» ετοιμάζεται να «πυροδοτήσει» η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται για την ομάδα των «Διασήμων»

Σύμφωνα με την εκπομπή, πολύ κοντά στο να πάνε στον Άγιο Δομίνικο είναι οι τραγουδιστές Βαλάντης και Πέτρος Ίμβριος, ενώ πρόταση για τον Άγιο Δομίνικο έχει και η τραγουδίστρια Νάγια και ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης. Τα ονόματα του πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστου Βολικάκη και του παραλίγο Bachelor, Χάρη Συντζάκη ακούστηκαν επίσης.

Σε κουβέντα με θετικό πρόσημο για τη συμμετοχή στο Survivor βρέθηκαν ο πρώην παίκτης του Big Brother, ο Ζακ Ιωαννίδης, ο πρώην νικητής του «Fame Story» Νότης Χριστοδούλου, ο ραδιοφωνικός Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον, ηθοποιός Νικολέτα Καρρά, ο ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος, η fashion blogger Έλενα Γαλύφα, η παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου και ο Κωνσταντίνος Δαλάκας - αδελφός της Άντας Δαλάκα.

Αρνητικοί σε πρώτη φάση ήταν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, η Λίλα Κουντουριώτη, η Άννα Μαρία Λογοθέτη, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Χρήστος Νέζος και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ανατολάκης.

Ο Γιώργος Λιανός μετακομίζει στον Άγιο Δομίνικο

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αποκάλυψε ότι πρόκειται να τον συνοδεύσουν στον Άγιο Δομίνικο η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και το μωράκι τους. «Έχουμε πολλούς λόγους να μείνω σπίτι πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο γιατί θα μας λείψουν όλοι.

Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ημέρες και να τις περάσουμε ποιοτικά, οικογενειακά. Επειδή θα φύγω για τον Άγιο Δομίνικο και θα κάνω έξι μήνες να δω αγαπημένα πρόσωπα, προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους αλλά το κενό δεν γεμίζει με τις βίντεο κλήσεις.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share