Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» με το Survivor 5 - Τα αλλάζει όλα ο Ατζούν

Tα πρώτα ονόματα για την ομάδα των διασήμων

4 Νοεμβρίου 2021 23:06
«Βόμβα» με το Survivor 5 - Τα αλλάζει όλα ο Ατζούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το ξεκίνημα του Survivor 5. Οι υπεύθυνοι θέλουν να κάνουν πρεμιέρα μέσα στα Χριστούγεννα, με πιθανότερη ημερομηνία να είναι η Κυριακή 26 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η παραγωγή είναι προβληματισμένη καθώς έχει πολλές αρνητικές προτάσεις από διάσημα πρόσωπα.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο «Πάμε Δανάη!» ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να μειώσει το κόστος της παραγωγής του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να προσφέρει μικρότερες αμοιβές στους διάσημους σε σχέση με το περσινό Survivor.

Την ίδια ώρα, τα κάστινγκ για τους μαχητές έχουν αρχίσει. Οι υποψήφιοι περνούν απύ συνεντεύξεις και δοκιμάζονται σε πισίνα στα βόρεια προάστια.

Τα νέα ονόματα στη λίστα του Τούρκου παραγωγού είναι: Ο Ιωάννης Μελισανίδης, ο Δημήτρης Βλάχος, η Έλενα Γαλίφα, η Κάλλια Ελευθερίου και ο Κωνσταντίνος Δαλάκας.

Survivor spoiler: Η κούκλα Ελληνίδα τραγουδίστρια που μπαίνει στο Survivor 5 αλλά όχι από την αρχή!

Το Survivor 5 είναι προ των πυλών και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας βάλει σιγά σιγά στο κλίμα, αποκαλύπτοντας ονόματα που μιλάνε για να μπουν το παιχνίδι!

Ποια είναι η κούκλα Ελληνίδα τραγουδίστρια στην οποία έχει προταθεί να μπει στο Survivor; Αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνη θέλει να μπει απλά δεν μπορεί από τώρα και σκέφτεται μήπως το πράξει μετά από ένα, δύο μήνες, όπως μπήκε πέρσι για παράδειγμα ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ήταν τελικά και ο μεγάλος νικητής στο φινάλε!

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου! Στην τραγουδίστρια έχει προταθεί η συμμετοχή της στο ριαλιτι επιβίωσης και μάλιστα όχι από τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη όπου θα φύγει η αποστολή αλλά να μπει μετά τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Survivor spoiler: Η κούκλα Ελληνίδα τραγουδίστρια που μπαίνει στο Survivor 5 αλλά όχι από την αρχή!

Η επιλογή αυτή είναι που κάνει Κατερίνα Λιόλιου να σκέφτεται το ενδεχόμενο να πει το ναι, η οποία είναι ναι μεν προβληματισμένη αλλά φαίνεται πως έχει καταληξει να απαντήσει θετικά στη πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί και της παραγωγής του Survivor, ετοιμάζοντας τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομίνικο και μια εμπειρία ζωής.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Λιόλιου συμμετάσχει σαν ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Just the two of us και είναι από τα φαβορί για να κερδίσουν. Ταυτόχρονα εμφανίζεται Παρασκευές και Σάββατο ζωντανά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο!

Όταν ξεκινήσει το survivor η υποχρέωση της το j2us δεν θα υφίσταται όμως θα πρέπει να πάρει το ΟΚ από το νυχτερινό μαγαζί, αφού τα χρήματα που της δίνει η παραγωγή για να πει το μεγάλο ΝΑΙ είναι γύρο στα 4000 ευρώ, ένα ποσό που έχει προταθεί και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία πέρσι πήρε μέρος και στη Φάρμα!

Survivor spoiler: Η κούκλα Ελληνίδα τραγουδίστρια που μπαίνει στο Survivor 5 αλλά όχι από την αρχή!

Για την τελευταία εκτενές ρεπορτάζ θα σας έχουμε αύριο σχετικά με το αν θα μπει ή όχι στο Survivor 5! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr γιατί σιγά σιγά η μάχη για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ξεκινάει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share