Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5: Στον αέρα το trailer του νέου κύκλου! Πότε ξεκινά - Τα πρώτα ονόματα (Video)

Ποιους θέλει ο Ατζούν

24 Οκτωβρίου 2021 09:38
Survivor 5: Στον αέρα το trailer του νέου κύκλου! Πότε ξεκινά - Τα πρώτα ονόματα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Πιο γρήγορα από όλα τα προηγούμενα αναμένεται να δούμε τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει φέτος νωρίτερα σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης και εδώ και καιρό σας είχαμε αναφέρει τις σκέψεις του Ατζούν για να φέρει νωρίτερα από το αναμενόμενο στις οθόνες μας το Survivor 5.

Η επιβεβαίωση ήρθε και επίσημα, καθώς χθες (23/10) κατά τη διάρκεια του «The Voice», παίχτηκε το πρώτο trailer όπου καλεί όποιον/α επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στον νέο κύκλο.

Σύμφωνα με τις πληροφόρίες, το Survivor 5 αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας στα μέσα Δεκεμβρίου, με την επικρατέστερη ημερομηνία να είναι η Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Δείτε το πρώτο trailer του Survivor 5:

Survivor spoiler: Την «κλέβει» ο Ατζούν - Η κουκλάρα πρώην του Οικονομόπουλου μπαίνει στο Survivor 5

Survivor spoiler: Ο νέος κύκλος του Survivor πλησιάζει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναζητά παίκτες, που θα «εκτοξεύσουν» το ριάλιτι επιβίωσης και θα διατηρήσουν την αίγλη, που έδειχνε να έχει την προηγούμενη σεζόν, στοχεύοντας σε πρώην σύντροφο του Νίκου Οικονομόπουλου.

Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι η οποία εξήγησε πως τη συγκεκριμένη ηθοποιό την έχει προσεγγίσει και η Φάρμα καθώς και το Survivor και θα κριθεί ανάλογα με την πρόταση που θα της κάνει το καθένα ποιο θα επιλέξει.

Ο λόγος για τη... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share