Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τζέιμς Καφετζής: Τελικά είναι τσακωμένος με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη;

Τι αποκάλυψε;

20 Σεπτεμβρίου 2021 19:44
Τζέιμς Καφετζής: Τελικά είναι τσακωμένος με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε σήμερα ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο J2US καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 ξεκαθάρισε πως ανυπομονεί για το νέο του τηλεοπτικό βήμα ενώ την ίδια στιγμή εξήγησε πως οι σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, είναι άριστες και μάλιστα συναντιούνται συχνά.

«Έχουμε πάρα πολλά κοινά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Αυτή είναι η δεύτερη πρόβα. Η πρόβα είναι για εκείνη, εγώ είμαι μια χαρά. Είμαι κατηγορία Τρύφωνα Σαμαρά. Όταν είπα στην Άννα Μαρία και στον Νίκο Μπάρτζη ποιο τραγούδι θα πω πέθαναν στα γέλια. Είναι μια χαρά οι σχέσεις μας, πήγαμε και για φαγητό προχθές»

Δείτε το βίντεο

Απίστευτη φάρσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Κόντεψε να «τσακίσει» σερβιτόρα που... την έπεφτε στον Σάκη

Απίστευτη φάρσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Κόντεψε να «τσακίσει» σερβιτόρα που... την έπεφτε στον Σάκη

Μια απίστευτη φάρσα έκαναν στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», με τη βοήθεια του Σάκη Κατσούλη, με την πρώτη να βλέπει σερβιτόρα να υποδύεται πως... γνωρίζει καλά τον νικητή του Survivor και να «τσιμπάει», κάνοντας πραγματική επίδειξη αγένειας και κοντεύοντας να την «τσακίσει».

Η που τους σέρβιρε φλέρταρε τον νικητή του Survivor 4, ενώ συνεχώς έλεγε πως τον γνώριζε από πριν μπει στο παιχνίδι και είχαν βγει πολλές φορές μαζί και με φίλους του. Η Μαριαλένα λοιπόν που τα άκουγε όλα αυτά δεν άργησε να γίνει «τούρμπο».

Μπορεί να έχουν δηλώσει πως δεν τα έχουν απλά πορεύονται ο ένας δίπλα στον άλλον, ωστόσο του έλεγε συνεχώς πως «θα τελειώσουν» και πως «να μην την ξαναενοχλήσει ξανά». Ενώ, δεν δίστασε και να την... βρίσει λόγω της συμπεριφοράς που είχε η σερβιτόρα απέναντι της, καθώς την αγνοούσε εντελώς.

Μετά από αρκετά λεπτά όμως...αποκάλυψαν στην Μαριαλένα πως είναι... φάρσα της εκπομπής Πάμε Δανάη! Στο κόλπο εκτός του δημοσιογράφου ήταν και ο Σάκης Κατσούλης, για τον οποίο είχε γίνει και αποκάλυψη για ένα φλερτ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share