Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 20/09: Τεράστια ανατροπή - Στον Alpha το Survivor 5;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

20 Σεπτεμβρίου 2021 07:39
Survivor spoiler 20/09: Τεράστια ανατροπή - Στον Alpha το Survivor 5;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια τεράστια ανατροπή είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στο τηλεοπτικό σκηνικό, με «μήλον της έριδος» το Survivor, αφού δεν αποκλείεται να το δούμε να αλλάζει στέγη και να μετακομίζει στον Alpha για τη σεζόν αυτή.

Η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη, οπότε ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Οι σχέσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι στο πιο δύσκολο σημείο τους τα τελευταία χρόνια, με το Top Chef να είναι η αιτία αυτής της μεταξύ τους απόστασης.

Η συμπεριφορά της διοίκησης του καναλιού του Φαλήρου είναι αυτή, που έχει προβληματίσει τον Τούρκο παραγωγό, που κάνει δεύτερες σκέψεις για τη συνεργασία τους. Ο ΣΚΑΪ θέλει να απομακρύνει από το πρόγραμμά του το μαγειρικό ριάλιτι, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά, με τον Ατζούν όμως να αντιτίθεται σε αυτή την απαίτηση του σταθμού και να ζητά να υπάρξει στήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο ΣΚΑΪ δίνει τρεις ακόμη εβδομάδες προθεσμία και, σε περίπτωση που τα νούμερα συνεχίζουν να είναι κάκιστα, τότε το Top Chef θα ολοκληρωθεί πρόωρα. Πώς επηρεάζει αυτό, όμως, το Survivor;

Το κανάλι ζητά από τον Ατζούν να ξεκινήσει πρόωρα το ριάλιτι, που αποτελεί και ένα «βαρύ χαρτί» του, νωρίτερα μέσα στη σεζόν σχεδόν κατά δύο μήνες. Ο Τούρκος, φυσικά, δεν αποδέχθηκε κάτι τέτοιο, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να επισπευθεί τόσο πολύ η παραγωγή και να βλέπουμε το Survivor από τον Νοέμβριο, αν και την ίδια στιγμή έπεσε στο τραπέζι η πιθανότητα να παίζεται για έναν χρόνο συνεχόμενο, με τον έκτο κύκλο να έρχεται... καπάκι μετά τον πέμπτο.

Ατζούν και ΣΚΑΪ για το Survivor

«Μαχαιρώματα» Ατζούν-ΣΚΑΪ και... ο Alpha που καραδοκεί για το Survivor

Οι δύο πλευρές, λοιπόν, έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους αρκετά έντονα και απαιτείται λεπτός χειρισμός, ώστε να μην επέλθει η κόντρα. Και κάπου εκεί μπαίνει στο σκηνικό ο Alpha.

Το κανάλι του Πικερμίου, από την πλευρά του, ψάχνει ακόμη το πώς θα «γεμίσει» τη βραδινή του ζώνη, όταν το «The Bachelor» ολοκληρωθεί. Ξεκάθαρη προτίμηση, όπως τονίζεται στη «Real News», δεν υπάρχει προς το παρόν, όχι μόνο για κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και γενικά για το αν θα αποφασιστεί να προβληθεί ένα ριάλιτι ή μια νέα σειρά, παίρνοντας ως παράδειγμα προς μίμηση το «Σασμό» και... προς αποφυγή το «Battle of the Couples».

Οι δικές μας πληροφορίες, όμως, αναφέρουν πως ο Alpha διατηρεί τις... κεραίες του ανοικτές και καραδοκεί, σε περίπτωση που ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν τα «σπάσουν». Αν αυτό συμβεί, τότε επαφή με τον Τούρκο παραγωγό θα υπάρξει, προκειμένου να φανεί, αν μπορούν να προχωρήσουν στην προβολή του Survivor 5, ή αλλιώς του πρώτου για τον Alpha.

Αξίζει να ξεκαθαρίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί καν οποιαδήποτε επαφή. Ο Alpha, απλώς, επειδή θα ενδιαφερόταν για ένα δυνατό ριάλιτι, όπως το Survivor, για το δεύτερο μισό της σεζόν, το έχει υπόψη του και παρακολουθεί τις εξελίξεις, ώστε να «χτυπήσει», αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share