Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/09: «Σεισμός» από τον Ατζούν - Παίρνει το ριάλιτι και κλείνει σε άλλο κανάλι

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

19 Σεπτεμβρίου 2021 09:23
Survivor spoiler 19/09: «Σεισμός» από τον Ατζούν - Παίρνει το ριάλιτι και κλείνει σε άλλο κανάλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: «Σεισμό» φέρνουν τα τελευταία γεγονότα στον ΣΚΑΪ, που κινδυνεύει πιο πολύ από ποτέ να χάσει τον Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς δεν αποκλείεται ο Τούρκος παραγωγός να πάρει την απόφαση να σταματήσει τη μεταξύ τους συνεργασία και να κλείσει με άλλο κανάλι.

Είχαμε αναφέρει στο παρελθόν τη διαπραγμάτευση, που γινόταν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε το... έκτο Survivor να γίνει στο Mega, στο πλαίσιο μιας γενικής συνεργασίας. Οι επαφές τους όχι μόνο δεν προχώρησαν, αλλά φαίνεται πως οι σχέσεις τους είναι κάκιστες, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να έχει βάλει τον Ατζούν στο στόχαστρο.

Τα προβλήματα τώρα, όμως, ισχύουν και για τον ΣΚΑΪ πλέον. Το Top Chef, βλέπετε, εξελίσσεται σε μια παταγώδη αποτυχία, μην πείθοντας σε καμία περίπτωση το τηλεοπτικό κοινό, με το κανάλι του Φαλήρου να ζητά από τον Ατζούν να επισπεύσει το τέλος του μαγειρικού ριάλιτι.

Ατζούν τέλος από ΣΚΑΪ

Survivor spoiler: Το ριάλιτι... σε άλλο κανάλι;

Ο Τούρκος, όμως, ζήτησε στήριξη επισημαίνοντας, ότι εκείνος το έκανε πάντοτε για τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι, όμως, δε σταμάτησε εκεί, ζητώντας του το Survivor 5 να ξεκινήσει νωρίτερα, ωστόσο κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή κρίνεται αδύνατο, καθώς δεν μπορεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ετοιμαστεί η παραγωγή.

Αν γίνει Survivor, πάντως, δε θα είναι All Star, το οποίο και θα ακολουθήσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με συνέπεια το ριάλιτι επιβίωσης να παίζεται... για έναν χρόνο σερί. Το «αγκάθι», όπως, όπως επισημαίνει και η Real News, είναι πως συμφωνία επίσημη μεταξύ ΣΚΑΪ και Ατζούν δεν υπάρχει.

Με τις διαπραγματεύσεις να έχουν έρθει σε ένα δύσκολο σημείο, σας αποκαλύπτουμε πως αποτελεί πραγματική σκέψη του παραγωγού να αφήσει το σταθμό αυτό και να πάρει τα... ταλέντα του, για να συμφωνήσει με άλλο κανάλι, δίνοντάς του και το Survivor. Το κατά πόσο θα προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη, που θα διαταράξει για πάντα τη σχέση του με τον ΣΚΑΪ, θα φανεί προσεχώς.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share