Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 17/09: Ψάχνει το απόλυτο «μπαμ» με Γιώργο Ανατολάκη ο Ατζούν!

Θέλει τη «βόμβα» ο Τούρκος - Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr

17 Σεπτεμβρίου 2021 08:13
Survivor spoiler 17/09: Ψάχνει το απόλυτο «μπαμ» με Γιώργο Ανατολάκη ο Ατζούν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Σε «πυρετώδεις» προετοιμασίες βρίσκονται άπαντες στην παραγωγή του Ατζούν σχετικά με τον πέμπτο κύκλο του Survivor, με τον Τούρκο και την ομάδα του να αναζητούν πρόσωπα, τα οποία θα προσφέρουν ακόμη μια επιτυχημένη σεζόν.

Το ριάλιτι επιβίωσης, βέβαια, δεν είναι απόλυτα σίγουρο πως θα βγει τελικά στον αέρα σε μερικούς μήνες. Ο ΣΚΑΪ «σκανάρει» την αγορά και βλέπει, ότι τα ριάλιτι γενικά φέτος δεν παρακολουθούνται ιδιαίτερα, με το Big Brother να «καταρρέει».

Κάπως έτσι, δε θα επιθυμούσε σε καμία περίπτωση το κανάλι του Φαλήρου να «κάψει» ένα από τα πιο δυνατά του «χαρτιά» στο τηλεοπτικό σκηνικό, με το Survivor να αποτελεί επί της ουσίας «ναυαρχίδα» του σταθμού. Επειδή, όμως, το τοπίο είναι διαφορετικό και η μυθοπλασία κυριαρχεί, το Survivor πρέπει να παρουσιάσει προσωπικότητες, που θα κάνουν τη διαφορά και θα επαναφέρουν τον κόσμο στις οθόνες του, για να το παρακολουθήσει.

Survivor spoiler: Μεταγραφή... Ανατολάκη από τον Ατζούν για τον ΣΚΑΪ

Με αυτό τον τρόπο, ο Ατζούν αποφάσισε να πλησιάσει τον Γιώργο Ανατολάκη. Ο παλαίμαχος «άσος» του Ολυμπιακού, που είχε «σαρώσει» με τους «ερυθρολεύκους» τους εντός συνόρων τίτλους σε μια «χρυσή» τους εποχή, είναι αυτή τη στιγμή ένα πρόσωπο ιδανικό να επιλεγεί, για να πάει Άγιο Δομίνικο.

Ο Ανατολάκης, άλλωστε, είναι ακριβώς η προσωπικότητα, που χρειάζεται στο Survivor. Αν προσέξει κανείς τις τοποθετήσεις του, είτε ως αθλητή είτε βς βουλευτή, καθώς και τον χαρακτήρα που επεδείκνυε στο γήπεδο, θα καταλάβει πως είναι σίγουρα μια επιλογή, που στη συμβίωση και τους αγώνες δε θα περάσει απαρατήρητη.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως τα τελευταία χρόνια δε βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση, κάτι που φάνηκε από το γεγονός, ότι έχει αναγκαστεί να δουλεύει ως κούριερ, ώστε να επιβιώσει. Ένα συμφέρον deal με τον Ατζούν, λοιπόν, σίγουρα θα τον ενδιέφερε, ώστε να πάρει οικονομική ανάσα με ένα σεβαστό ποσό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share