Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Αποκλειστικό: Στον "αέρα" το Survivor 5! Έντονες φήμες πως "κόβεται"

Χαμός στον ΣΚΑΙ και έντονη κινητικότητα!

16 Σεπτεμβρίου 2021 11:01
Αποκλειστικό: Στον
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site που σας μεταφέρει εδώ και χρόνια όλο το παρασκήνιο από το Survivor και το ίδιο αναμένεται να πράξει και φέτος!

Όποιο όνομα διαρρέει σας το μεταφέρουμε αμέσως με ρεπορτάζ και λεπτομέρειες! Στον τελικό του περσινού ριάλιτι ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε πως ακολουθεί και πέμπτος κύκλος και πως όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει αίτηση για την συμμετοχή του σε αυτό! Άλλωστε ο αντίκτυπος που είχε το Survivor 4 ήταν τέτοιος που μεγάλωσε την ζήτηση!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr ωστόσο αναφέρουν πως στον ΣΚΑΙ κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το πρότζεκτ και η αιτία είναι το... Big Brother! Γιατί; Τι κοινό έχουν τα δύο ριάλιτι;

Γιατί ο ΣΚΑΙ σκέφτεται να βάλει στο "ψυγείο" το Survivor 5;

Η αλήθεια είναι πως το Survivor 4 έκανε μεγάλη επιτυχία μετά από διάλλειμα ενός έτους! Το ριάλιτι έλειψε στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και το αγκάλιασε σε αντίθεση με το 2 και το 3 που "πάτωσαν" αφού ακολούθησαν σερί σεζόν από την τεράστια επιτυχία του Survivor 1!

Αποκλειστικό: Στον 'αέρα' το Survivor 5! Έντονες φήμες πως 'κόβεται'

Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και με το Big Brother! Ο "Μεγάλος Αδελφός" πέρσι επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και το τηλεοπτικό κοινό το "αγκάλιασε"! Φέτος όμως αυτό δεν ισχύει! Το ριάλιτι κούρασε με το "καλημέρα" και το μονοψήφια νούμερα είναι προ των πυλών!

Αυτό έχει δημιουργήσει ερωτηματικά στον ΣΚΑΙ σχετικά και με το Survivor αφού πιστεύουν πως θα είναι πολύ δύσκολο να έχει την περσινή επιτυχία αφού έχει "κουράσει"! Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως πρόκειται για ένα πολύ ακριβό πρότζεκτ κάνει τον σταθμό να έχει τους ενδοιασμούς του!

Ο Ατζούν από την πλευρά του μόνο θετικός δεν είναι σ' αυτό το ενδεχόμενο αφού θέλει διακαώς να συνεχιστεί το ριάλιτι και φέτος. Ωστόσο δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως αυτό θα γίνει με την ομάδα All Stars, αφού οι αρνήσεις είναι αρκετές από πρώην παίκτες! Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως το ενδεχόμενο να μην γίνει φέτος το Survivor 5 είναι ελάχιστες αφού τα δοκιμαστικά για τους υποψήφιους παίκτες βρίσκονται σε εξέλιξη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share