Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάκης Κατσούλης: Αυτή είναι η κακή συνήθεια που του έμεινε μετά το Survivor

Όσα αποκάλυψε

24 Αυγούστου 2021 09:42
Σάκης Κατσούλης: Αυτή είναι η κακή συνήθεια που του έμεινε μετά το Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Κατσούλης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ότι όλες οι κακές του αναμνήσεις από το παιχνίδι του Survivor σταδιακά σβήνουν, ωστόσο μία εξακολουθεί να τον «κυνηγά».

Η ανάρτησή του στο Instagram

«Είναι απίστευτο πως όλες οι πληγές από το παιχνίδι σιγά σιγά κλείνουν… Αλλά και πως οι κακές αναμνήσεις χάνονται και δίνουν την θέση τους μόνο στις καλές και σε αυτές που θα μείνουν για πάντα!! Αλλά μιας και το ανέφερα θα μοιραστώ μαζί σας και κάτι που νιώθω πως θα μείνει για πάντα πλέον στις αγαπημένες μου συνήθειες…

Είναι αυτή η αίσθηση ελευθερίας του να θέλω να γυρνάω ξυπόλητος παντού και πάντα ????! Ξέρω πως ίσως σας ακούγεται τρελό αλλά αν μου έμεινε μια «κακή» συνήθεια είναι αυτή!»

Συγκλονίζει ο Σάκης Κατσούλης: «Ήμουν μες στο σπίτι την ώρα της φωτιάς...»

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος εξομολογήθηκε μια φοβερή εμπειρία του, με αφορμή τις πυρκαγιές, που έπληξαν την Ελλάδα.

Ο νικητής του Survivor μίλησε για την δράση που έκαναν στην Ρόδο μαζεύοντας πράγματα για τους πυρόπληκτους αλλά και για την εμπειρία που είχε εκείνος στο παρελθόν με τις φωτιές.

Συγκλονίζει ο Σάκης Κατσούλης: «Ήμουν μες στο σπίτι την ώρα της φωτιάς...»

Η εξομολόγηση του Σάκη Κατσούλη

«Κατάγομαι κι εγώ και η Μαριαλένα από εκεί. Ήρθα σε επαφή με τον δήμαρχο Μαντουδίου και τη γυναίκα του που ασχολείται πολύ ενεργά με τον δήμο και τις καταστροφές.

Ρώτησα αν χρειάζονται κάτι γιατί θεωρώ ότι η αναγνωρισιμότητα που έχουμε αυτή τη στιγμή πρέπει να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό.

Βρεθήκαμε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού που δεν μπορούσαμε να αναβάλλουμε στη Ρόδο οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε εκεί αυτή τη δράση.

Μέσα σε λίγες ώρες μαζέψαμε πάρα πολλά προϊόντα» είπε ο Σάκης αν και όπως εξήγησε στην αρχή είχε άγχος αν θα ανταποκρινόταν ο κόσμος. Παράλληλα εξήγησε ότι συνέβαλε και ο Τριαντάφυλλος που είναι ντόπιος να το μάθει ο κόσμος.

«Προσωπικά έχω ζήσει τη φωτιά το 2007 όταν κάηκε η κεντρική και νότια Εύβοια, ήμουν κάτοικος Αλιβερίου. Ήμουν 16 στα 17 και ήμουν στο σπίτι την ώρα της φωτιάς. Το κακό που έχουμε ζήσει αυτές τις καταστάσεις είναι ότι αναβιώνει κάθε χρόνο.

Είχε πάρει τηλέφωνο ο μπαμπάς μου να πάμε στο σπίτι να μαζέψουμε πράγματα. Σε μια δυο ώρες η φωτιά ήταν κοντά μας, σε ακτίνα 100 μέτρων. Δεν χρειαζόταν να σε πλησιάσει για να νιώσεις τη φλόγα. Είχαν καεί πάρα πολλά σπίτια.

Θυμάμαι ότι για πολλές μέρες δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι γιατί είχαν πέσει τα καλώδια της ΔΕΗ. Ξεκάθαρα μου έχει μείνει φοβία» είπε.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους όμως όπως είπε «υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι το κάνουμε για διαφήμιση. Όταν μιλάμε για μία δράση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα έπρεπε να είναι μηδέν τα αρνητικά σχόλια».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share