Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο Σάκης Κατσούλης: «Ήμουν μες στο σπίτι την ώρα της φωτιάς...»

Φοβερή εξομολόγηση από τον νικητή του Survivor

13 Αυγούστου 2021 14:41
Συγκλονίζει ο Σάκης Κατσούλης: «Ήμουν μες στο σπίτι την ώρα της φωτιάς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος εξομολογήθηκε μια φοβερή εμπειρία του, με αφορμή τις πυρκαγιές, που έπληξαν την Ελλάδα.

Ο νικητής του Survivor μίλησε για την δράση που έκαναν στην Ρόδο μαζεύοντας πράγματα για τους πυρόπληκτους αλλά και για την εμπειρία που είχε εκείνος στο παρελθόν με τις φωτιές.

Η εξομολόγηση του Σάκη Κατσούλη

«Κατάγομαι κι εγώ και η Μαριαλένα από εκεί. Ήρθα σε επαφή με τον δήμαρχο Μαντουδίου και τη γυναίκα του που ασχολείται πολύ ενεργά με τον δήμο και τις καταστροφές.

Ρώτησα αν χρειάζονται κάτι γιατί θεωρώ ότι η αναγνωρισιμότητα που έχουμε αυτή τη στιγμή πρέπει να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό.

Βρεθήκαμε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού που δεν μπορούσαμε να αναβάλλουμε στη Ρόδο οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε εκεί αυτή τη δράση.

Μέσα σε λίγες ώρες μαζέψαμε πάρα πολλά προϊόντα» είπε ο Σάκης αν και όπως εξήγησε στην αρχή είχε άγχος αν θα ανταποκρινόταν ο κόσμος. Παράλληλα εξήγησε ότι συνέβαλε και ο Τριαντάφυλλος που είναι ντόπιος να το μάθει ο κόσμος.

«Προσωπικά έχω ζήσει τη φωτιά το 2007 όταν κάηκε η κεντρική και νότια Εύβοια, ήμουν κάτοικος Αλιβερίου. Ήμουν 16 στα 17 και ήμουν στο σπίτι την ώρα της φωτιάς. Το κακό που έχουμε ζήσει αυτές τις καταστάσεις είναι ότι αναβιώνει κάθε χρόνο.

Είχε πάρει τηλέφωνο ο μπαμπάς μου να πάμε στο σπίτι να μαζέψουμε πράγματα. Σε μια δυο ώρες η φωτιά ήταν κοντά μας, σε ακτίνα 100 μέτρων. Δεν χρειαζόταν να σε πλησιάσει για να νιώσεις τη φλόγα. Είχαν καεί πάρα πολλά σπίτια.

Θυμάμαι ότι για πολλές μέρες δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι γιατί είχαν πέσει τα καλώδια της ΔΕΗ. Ξεκάθαρα μου έχει μείνει φοβία» είπε.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους όμως όπως είπε «υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι το κάνουμε για διαφήμιση. Όταν μιλάμε για μία δράση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα έπρεπε να είναι μηδέν τα αρνητικά σχόλια».

Οι συζητήσεις με τον Ατζούν για το Survivor 5

Survivor spoiler: Μεγάλες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το Survivor, αφού ο 4ος κύκλος μπορεί να έγραψε την ιστορία του, αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιχειρεί ήδη να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα εξίσου επιτυχημένο Survivor 5.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη ανοικτές και η παραγωγή του Ατζούν εργάζεται «πυρετωδώς» για μια διαφορετική εμπειρία του κοινού από το ριάλιτι επιβίωσης. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, ότι θέλει σε έναν κύκλο να φέρει όλους τους σούπερ σταρ, που πέρασαν από το παιχνίδι.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει πλησιάσει πολλούς από τους σπουδαίους παίκτες, που έχουν αγωνιστεί, φτάνοντας μέχρι και στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος, όμως, έχει θέσει μία προύπόθεση, προκειμένου να ξανακάνει το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο, με τον Ατζούν να ευελπιστεί πως αυτή η απαίτηση του κορυφαίου των κορυφαίων μπορεί να ικανοποιηθεί.

Survivor spoiler: Τον κάλεσε ο Ντάνος, το σκέφτεται ο Σάκης

Ο Ντάνος, λοιπόν, ζήτησε να βρεθεί στο παιχνίδι και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος φέτος έκανε μεγάλη εντύπωση με τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Αυτές, άλλωστε, τον έφεραν και στην κορυφή, με το κοινό να αναρωτιέται για το αν αυτός είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, ή ο Ντάνος.

Κι επειδή ο Αγγελόπουλος είναι ανταγωνιστικός ως άνθρωπος, ζήτησε από τον Ατζούν να παίξει υπό αυτό τον όρο, να μετρηθεί δηλαδή με τον έτερο κορυφαίο. Προς το παρόν, όμως, το σενάριο αυτό μοιάζει να γίνεται δύσκολο για τον Ατζούν, που συναντά «εμπόδια».

Survivor Ντάνος και Σάκης Κατσούλης

Συγκεκριμένα, ο Σάκης μοιάζει προς το παρόν αρνητικός, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ώστε να παίξει στο Survivor 5. Οι πολλοί μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και η δυναμική του χρηματικού επάθλου, που δίνει νέα πνοή στις επιχειρήσεις του, του προσφέρουν τη δυνατότητα για μια νέα αρχή και, κάπως έτσι, επιθυμεί να είναι παρών ως ιδιοκτήτης.

Για το λόγο αυτό, σκέφτεται πολύ καλά το αν αξίζει η ταλαιπωρία του εκ νέου ταξιδιού, που επιπλέον θα συνδυαστεί από τη συνύπαρξη με τον Ντάνο. Αυυτή, βέβαια, θα ήταν η πρόκληση, αλλά ο Σάκης το εξεπεργάζεται και προς το παρόν δε μοιάζει τόσο θετικός.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share