Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5 spoiler: Νάσος Ντάλλης o πρώτος μαχητής του νέου κύκλου; Αποκλειστικό

Θα απογειώσει το γυναικείο κοινό στον Άγιο Δομίνικο!

27 Ιουλίου 2021 07:57
Survivor 5 spoiler: Νάσος Ντάλλης o πρώτος μαχητής του νέου κύκλου; Αποκλειστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site που σας μεταφέρει τα πάντα από το Survivor παρότι το ριάλιτι επιβίωσης έχει περίπου 25 μέρες που έχει ολοκληρωθεί και τρέχουν οι εξελίξεις για τον επόμενο κύκλο!

Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι! Όπως σας έχει αποκαλύψει το Athensmagazine.gr εξ' αρχής ο νέος κύκλος θα είναι πιθανότατα με την ομάδα των All Star, από παίκτες που ξεχώρισαν σε προηγούμενο Survivors και η άλλη ομάδα θα είναι κλασική, των Μαχητών!

Γι' αυτό και στον τελικό του Survivor 4 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ανοίγει η πλατφόρμα ώστε να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν!

Σήμερα όμως το Athensmagazine.gr σας έχει το πρώτο όνομα που υπάρχει στο τραπέζι για την ομάδα των Μαχητών! Ποιος είναι αυτός;

Survivor 5 spoiler: Ιωάννης Παπαζήσης το πρώτο χτύπημα Ατζούν;

Νάσος Ντάλλης: Ο κούκλος σωματοφύλακας του Αντώνη Ρέμου θα είναι ο πρώτος μαχητής του Survivor 5;

Ποιος είναι ο Νάσος Νταλλής; Πρόκειται για έναν αστυνομικό και Dj, ο οποίος είχε βρεθεί μια ανάσα από την συμμετοχή του στο Survivor 4 όμως τελευταία στιγμή η συμμετοχή του πάγωσε, κάτι που φαίνεται πως θα υλοποιηθεί φέτος.

Το Athensmagazine.gr γνωρίζει καλά πως ο DJ και σωματοφύλακας του Αντώνη Ρέμου είναι κοντά στο Survivor 5.

Ο Νάσος λοιπόν είναι από τους πιο γνωστούς DJ στην Ελλάδα και έπαιζε μουσική, προ κορωνοϊού, σ' όλη την χώρα αλλά και σε Αγγλία και Κύπρο! Είναι 34 ετών και θα περάσει τους επόμενους μήνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Νάσος Ντάλλης είναι ένας από τους νεότερους στον χώρο των Dj μόλις τα τελευταία 5 έτη δουλεύει επαγγελματικά αλλά έχει καταφέρει να κάνει πορεία αξιοζήλευτη από συναδέλφους του που μετράνε πάνω από 15 χρόνια πίσω από τα decks….

Διανύει το 34ο έτος της ζωής του και τον 5 χρόνο του σαν επαγγελματίας Dj στα μεγαλύτερα Αθηναϊκά Clubs κ όχι μόνο…

Με αρκετά guests σε επαρχίες κ Κύπρο μέρα με την μέρα κάνει όλο κ περισσότερους να τον αναζητούν κ να τον θαυμάζουν για την συνεχή επιτυχία του…

Εμφανίσιμος, κοινωνικός, επί χρόνια αθλητής μέχρι σήμερα και πάντα χαμογελαστός τα κυριότερα χαρακτηριστικά που τον αποτελούν κ τον καθιστούν πλέον στους περιζήτητους mainstream djs της χώρας μας …

Αξιό απορίας είναι η τόσο γρήγορη εδραίωση του στους κορυφαίους Djs κ η συνεχής κ αδιάκοπη επιτυχία του

Εξελίσσεται μέρα με την μέρα κ δεν κρύβει ότι ακόμα κ σήμερα παίρνει ιδέες από άλλους συναδέλφους του αλλά πάντα βάζοντας το δικό του χρώμα κ την δική του φαντασία…

O Νάσος στον στρατό υπηρέτησε αλεξιπτωτιστής στις Δυνάμεις Καταδρομών και τα άλματα είναι η μεγάλη του αγάπη! Όπως καταλαβαίνετε θα είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στο Survivor και θα τον χαρακτηρίζαμε ως τον... Νικόλα Αγόρου του Survivor 5, καθώς είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα τατουάζ.

Survivor 5 spoiler:Νάσος Ντάλλης o πρώτος μαχητής του νέου κύκλου; Αποκλειστικό

Survivor 5 spoiler:Νάσος Ντάλλης o πρώτος μαχητής του νέου κύκλου; Αποκλειστικό

Survivor 5 spoiler:Νάσος Ντάλλης o πρώτος μαχητής του νέου κύκλου; Αποκλειστικό

Survivor 5 spoiler:Νάσος Ντάλλης o πρώτος μαχητής του νέου κύκλου; Αποκλειστικό

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share