Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor: Τρελά ερωτευμένοι Ηλίας Μπόγδανος και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου! Ξεπέρασε τον κορωνοϊό και την πήγε διακοπές

Τα τρυφερά στιγμιότυπα στα social media

24 Ιουλίου 2021 19:24
Survivor: Τρελά ερωτευμένοι Ηλίας Μπόγδανος και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου! Ξεπέρασε τον κορωνοϊό και την πήγε διακοπές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο μετά το τέλος της περιπέτειας του με τον κορωνοϊό, ο Ηλίας Μπόγδανος πήρε την κοπέλα του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, και έκαναν την πρώτη τους καλοκαιρινή απόδραση.

Μπορεί να έμειναν χωριστά για έξι μήνες λόγω του Survivor, ωστόσο το ερωτευμένο ζευγάρι αναπληρώνει όλο τον χαμένο χρόνο. Για αυτό λοιπόν οι δυο τους μάζεψαν τις βαλίτσες του και το έφυγαν για κάποιον καλοκαιρινό προορισμό, χωρίς να μας αποκαλύπτουν βέβαια που ακριβώς πήγαν.

Μιας και διανύουμε ένα ζεστό και ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου απόλαυσαν τις βουτιές τους στη θάλασσα αλλά και το ηλιοβασίλεμα ενώ μοιράστηκαν και μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο instagram.

Στιγμιότυπο του Ηλία Μπόγδανου και της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου από τις διακοπές τους

Αποκάλυψη για την σχέση του Ηλία Μπόγδανου!

Λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Έκτοτε, φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους με διάφορες αναρτήσεις για το πως τα περνάει στην καραντίνα αλλά και την κατάσταση της υγείας του, η οποία δεν πάει καλά.

Σε μια από τις αναρτήσεις αυτές είχαμε δει να βρίσκεται στο πλευρό του η σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Η ξανθιά καλλονή ενώ πηγαινοέρχεται στο σπίτι του μουσικού λίγα βράδια πριν εθεάθη σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας να διασκεδάζει με την παρέα της.

Κάτι που όπως καταλαβαίνετε ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αφού όλοι αναρωτήθηκαν πως γίνεται να έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα και να μεταφέρεται από εδώ κι από εκεί ανενόχλητη.

Την απορία αυτή έλυσε το πρωί της Τετάρτης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Καλοκαίρι #not.

Συγκεκριμένα ο πανελίστας ανέφερε πως η σύντροφος του Ηλία έχει νοσήσει ήδη από κορωνοϊό. Άρα έχουν δημιουργηθεί ήδη αντισώματα και ούτε μπορεί να κολλήσει ούτε και να μεταφέρει - για κάποιο χρονικό διάστημα - τον ιό.

«Είχαμε γνωριστεί. Θα ακουστεί λίγο περίεργο τώρα και ντρέπομαι να το πω… είχαμε γνωριστεί, όταν εγώ σπούδαζα και ήθελα να κάνω γυμναστική σε ειδική σχολή για personal trainer. Το στούντιο γυμναστικής βρισκότανε πολύ κοντά στο σπίτι της Αλεξάνδρας.

Τέλος πάντων, από εκεί πέρα από τη γειτονιά γνωριζόμασταν αλλά ήταν ακόμη στο σχολείο η Αλεξάνδρα, ήταν στη Γ’ Λυκείου, είναι λίγο περίεργο και ντρέπομαι τώρα που το λέω. Έμοιαζε πάρα πολύ με αυτό που είναι τώρα”.

Πηγή: Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share