Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πλαστική η Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία που προκάλεσε πανικό!

Πρώτη φορά την βλέπουμε έτσι

24 Ιουλίου 2021 19:11
Πλαστική η Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία που προκάλεσε πανικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά ενεργή στα social media είναι από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα η Άννα Μαρία Βέλλη, με την ίδια να αλληλεπιδρά πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρώην παίκτρια του Survivor σε καθημερινή βάση μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της ενώ πολλές είναι οι φορές που αναφέρεται στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Άννα Μαρία Βέλλη πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μέσα σε όλα απάντησε για το αν έχει κάνει ή όχι πλαστική επέμβαση αλλά και για το αν τελικά έγινε ερωτική πράξη στο ριάλιτι.

“Πλαστική όχι αλλά έπεσα με τα μούτρα στο πάτωμα μπας και φουσκώσουν τα χείλη μου. Κέρδισα!” είπε χαρακτηριστικά η γνωστή Youtuber.

Η απάντηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για τις πλαστικές

Πλαστική η Άννα Μαρία Βέλλη

«Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου»

Το διαδίκτυο έχει συγκλονίσει η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη. Η ηθοποιός και Youtuber, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης από δυο πρώην συντρόφους της και από τύχη κατάφερε να παραμείνει ζωντανή.

Αφορμή για να μιλήσει ανοιχτά, στάθηκε η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά, αλλά και η δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφός της στις διακοπές τους στην Φολέγανδρο.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ψυχολογικά φορτισμένη καθώς ήρθαν και πάλι στο μυαλό της στα όσα έζησε, έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς.

«Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα. Με αφορμή τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο. Ακόμα πιο δύσκολα είναι τέτοια σκηνικά, όταν έχεις υπάρξει ή είσαι ακόμα μέρος κακοποιητικών σχέσεων. Και το γνωρίζω πολύ καλά δυστυχώς, γιατί έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο τέτοιες σχέσεις», είπε αρχικά και συνέχισε: «Τις τελευταίες ημέρες αναβιώνω εκείνες τις στιγμές και πιστέψτε με είναι πολύ βαρύ το φορτίο. Γυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου ότι απλά ήμουν τυχερή. Η Γαρυφαλλιά και η Καρολάιν δεν ήταν τυχερές. Εγώ μιλάει και κάνω αυτό το βίντεο γιατί έτυχε να μη πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου. Ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι όταν είσαι σε μία τέτοια σχέση», είπε αρχικά.

«Τι γίνεται αν δεν προλάβεις να φύγεις; Γίνεται ότι έγινε στη Φολέγανδρο, ότι έγινε με τον πιλότο και την Καρολάιν και δεν είναι οκ. Δεν είναι οκ να συμβαίνουν αυτά κάθε εβδομάδα σε μία χώρα τόσο μικρή όσο η Ελλάδα. Κάτι πρέπει να αλλάξει επιτέλους. Πρέπει αυτό να ξεκινήσει από τη δικαιοσύνη. Να γίνει πιο σκληρή. Πρέπει να φοβούνται να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Δεν μπορεί να βγαίνουν άνθρωποι της αστυνομίας και να λένε ομολόγησε το έγκλημά σου για να μειωθεί η ποινή σου. Σεβαστείτε τις γυναίκες», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Εγώ κακοποιήθηκα στην πρώτη μου σχέση εντός εισαγωγικών επειδή δεν ήθελα μόνιμο δεσμό και στη δεύτερη επειδή νόμιζε ότι τον κερατώνω και ήθελα να φύγω από τη σχέση».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share