Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Survivor spoiler 24/07 - Αποκλειστικό: Αρνητικός για το Survivor 5 ο Σάκης Κατσούλης

Ο Ντάνος τον προκάλεσε αλλά εκείνος δε θέλει να γυρίσει Άγιο Δομίνικο - Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr

24 Ιουλίου 2021 10:14
Survivor spoiler 24/07 - Αποκλειστικό: Αρνητικός για το Survivor 5 ο Σάκης Κατσούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μεγάλες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το Survivor, αφού ο 4ος κύκλος μπορεί να έγραψε την ιστορία του, αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιχειρεί ήδη να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα εξίσου επιτυχημένο Survivor 5.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη ανοικτές και η παραγωγή του Ατζούν εργάζεται «πυρετωδώς» για μια διαφορετική εμπειρία του κοινού από το ριάλιτι επιβίωσης. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, ότι θέλει σε έναν κύκλο να φέρει όλους τους σούπερ σταρ, που πέρασαν από το παιχνίδι.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει πλησιάσει πολλούς από τους σπουδαίους παίκτες, που έχουν αγωνιστεί, φτάνοντας μέχρι και στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος, όμως, έχει θέσει μία προύπόθεση, προκειμένου να ξανακάνει το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο, με τον Ατζούν να ευελπιστεί πως αυτή η απαίτηση του κορυφαίου των κορυφαίων μπορεί να ικανοποιηθεί.

Survivor spoiler: Τον κάλεσε ο Ντάνος, το σκέφτεται ο Σάκης

Ο Ντάνος, λοιπόν, ζήτησε να βρεθεί στο παιχνίδι και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος φέτος έκανε μεγάλη εντύπωση με τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Αυτές, άλλωστε, τον έφεραν και στην κορυφή, με το κοινό να αναρωτιέται για το αν αυτός είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, ή ο Ντάνος.

Κι επειδή ο Αγγελόπουλος είναι ανταγωνιστικός ως άνθρωπος, ζήτησε από τον Ατζούν να παίξει υπό αυτό τον όρο, να μετρηθεί δηλαδή με τον έτερο κορυφαίο. Προς το παρόν, όμως, το σενάριο αυτό μοιάζει να γίνεται δύσκολο για τον Ατζούν, που συναντά «εμπόδια».

Survivor Ντάνος και Σάκης Κατσούλης

Συγκεκριμένα, ο Σάκης μοιάζει προς το παρόν αρνητικός, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ώστε να παίξει στο Survivor 5. Οι πολλοί μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και η δυναμική του χρηματικού επάθλου, που δίνει νέα πνοή στις επιχειρήσεις του, του προσφέρουν τη δυνατότητα για μια νέα αρχή και, κάπως έτσι, επιθυμεί να είναι παρών ως ιδιοκτήτης.

Για το λόγο αυτό, σκέφτεται πολύ καλά το αν αξίζει η ταλαιπωρία του εκ νέου ταξιδιού, που επιπλέον θα συνδυαστεί από τη συνύπαρξη με τον Ντάνο. Αυυτή, βέβαια, θα ήταν η πρόκληση, αλλά ο Σάκης το εξεπεργάζεται και προς το παρόν δε μοιάζει τόσο θετικός.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share