Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Μια κούκλα: Τεράστια η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά το Survivor 4

Είναι πιο όμορφη από ποτέ

20 Ιουλίου 2021 15:49
Μια κούκλα: Τεράστια η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά το Survivor 4
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες του Survivor, τόσο για τις αγωνιστικές της ικανότητες όσο και τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, με την ίδια να έχει αρκετούς οπαδούς, παίρνοντας κι ένα κομμάτι από το έπαθλο.

Η Μαριαλένα λοιπόν, όταν μπήκε στο παιχνίδι μπορεί να είχε κάνει τατουάζ στα χείλη για να έχουν χρώμα, ωστόσο, σχεδόν καθημερινά την βλέπαμε χωρίς μακιγιάζ κλπ. Έχοντας πλέον επιστρέφει στο σπίτι και την οικογένεια της, είναι άλλος άνθρωπος.

Η 26χρονη έχει αρχικά βάψει τα μαλλιά της, τα οποία έχει καθημερινά περιποιημένα, ενώ το πιο σημαντικό είναι το ότι έχει φύγει όλο το πρήξιμο που είχε μέσα στο παιχνίδι λόγω γυναικείων προβλημάτων με την έμμηνο ρύση.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη εμφάνιση

Η αποκάλυψη για το λόγο που είχε χωρίσει με τον Σάκη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αποκάλυψε στον Γιάννη Πουλόπουλο τον λόγο του χωρισμού της από τον Σάκη Κατσούλη.

Η ίδια διευκρίνισε πως καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Σάκης Κατσούλης της φερόταν άψογα και ήταν ένας πραγματικός ιππότης.

Η Έλλη Γελεβεσάκη, που είχε στο παρελθόν σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, δήλωσε σε συνέντευξή της στο ΟΚ! ότι πρόκειται για έναν χειριστικό άνθρωπο και ότι δεν μπήκε στο Survivor για να σε διεκδικήσει ξανά, αλλά για να γίνει διάσημος.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για να με χρησιμοποιήσει. Αν ίσχυε αυτό το πράγμα, θα είχε φανεί ήδη. Ξέρω τι παιδί είναι ο Σάκης. Ξέρω την καρδιά του και ξέρω επίσης ότι όταν με κοιτάζει στα μάτια, αυτό είναι. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της δημοσιότητας, δεν θεωρώ ότι του αρέσει επειδή θέλει να γίνει κάποιος. Απλά είναι επιχειρηματικό μυαλό, καταπιάνεται με πολλά πράγματα και δεν σταματά πουθενά.

Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη χωρισμός

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε στο Σου Κου Family ότι, σύμφωνα με όσα τους είχες εκμυστηρευτεί, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να είναι με τον Σάκη Κατσούλη.

Να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό γιατί από ό,τι μου είπε η μητέρα μου έγιναν και κάποιες συγκρίσεις που ήταν τελείως άτοπες. Ο Σάκης τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ο τέλειος άντρας. Μιλούσαμε 500 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο, μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πάντα το βράδυ που γύριζε στο σπίτι έφερνε τα ψώνια του και πάντα το ψυγείο στο σπίτι θα ήταν γεμάτο. Δεν μου έλειπε τίποτα, δεν μου είχε χαλάσει ποτέ χατίρι. Ήταν ένας πραγματικός ιππότης. Το ότι τσακωθήκαμε και χωρίσαμε είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζευγάρια.

Γιατί χωρίσατε;

Χωρίσαμε για αστείους λόγους. Η αφορμή ήταν το ότι πήγα διακοπές μόνη μου στην Κύθνο. Μετά συνέβησαν και κάποια άλλα ασήμαντα πράγματα που δεν τα διαχειριστήκαμε σωστά και κόντρα ο ένας, κόντρα ο άλλος, χωρίσαμε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share