Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Θετική στον κορωνοϊό η Μαριάνθη Κάσδαγλη

Βρίσκεται σε πλοίο που κάνει δρομολόγιο όλο το Αιγαίο!

15 Ιουλίου 2021 14:04
Survivor 4: Θετική στον κορωνοϊό η Μαριάνθη Κάσδαγλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Μαριάνθη Κάσδαγλη, με την πρώην παίκτρια του Survivor να θέτει υπό συναγερμό το πλοίο, όπου βρίσκεται.

Η 29χρονη κοπέλα άνηκε στην κόκκινη ομάδα και μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε δίπλα στους αγαπημένους της ανθρώπους.

Μάλιστα, η Μαριάνθη Κάσδαγλη επέστρεψε και στην εργασία της. Συγκεκριμένα, η ίδια είναι υποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού και τώρα βρίσκεται στο οχηματαγωγό πλοίο της Golden Star Feeries, «Super Ferry 2» στο δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο.

Θετική... εν πλω η Μαριάνθη

Το πρωί της Πέμπτης (15/7), η Μαριάνθη Κάσδαγλη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

«Καλημέρα! Τι κάνετε; Λοιπόν να σας πω ότι εγώ διανύω την τρίτη ημέρα καραντίνας, διότι μετά από μια έντονη αδιαθεσία που είχα προχώρησα σε μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Έτσι λοιπόν, προφανώς και έχω απομονωθεί και βρίσκομαι εκτός πλοίου. Διανύω την καραντίνα και βλέπουμε μέχρι νεοτέρας. Να είστε καλά και να προσέχετε», είπε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Survivor spoiler αποκλειστικό: Η Μαριάνθη Κάσδαγλη καταγγέλλει δημόσια τον Κόρο

Βγήκε αλώβητη από τις φορτούνες του «Survivor», μαθημένη στις άγριες θάλασσες της ζωής πριν καν ενηλικιωθεί. “Βίρα τις άγκυρες” με την υποπλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού Μαριάνθη Κάσδαγλη, που μας πηγαίνει σε ένα υπερατλαντικό ταξίδι στην Καραϊβική, μας περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν ακόμα μπαρκάρει και το λιμάνι που ονειρεύεται αγκαλιά με την οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα μπορούσε να είναι μοντέλο. Όπως αποκαλύπτει, έχει υπάρξει σε αυτό τον χώρο, αλλά αναγνώρισε γρήγορα τα σκοτεινά του σημεία. Αντί να κάνει εκπτώσεις στην αξιοπρέπειά της, προτίμησε να... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share