Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 15/07 - Αποκλειστικό: Αυτό το μεγάλο ποδοσφαιριστή πήγε να κλείσει ο Ατζούν!

Δεν υπέγραψε την τελευταία στιγμή - Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr

15 Ιουλίου 2021 08:00
Survivor spoiler 15/07 - Αποκλειστικό: Αυτό το μεγάλο ποδοσφαιριστή πήγε να κλείσει ο Ατζούν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει δείξει πως... δεν αστειεύεται και, μετά την απόλυτη επιτυχία του Survivor 4, είναι έτοιμος να προχωρήσει στην παραγωγή του Survivor 5, σε έναν κύκλο που αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικός, με βάση τις κινήσεις που κάνει.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει αρχίσει τις επαφές του, προκειμένου να «κλειδώσει» τα επόμενα μεγάλα ονόματα, που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και θα κεφαλαιοποιήσουν τα κέρδη του τέταρτου κύκλου, ο οποίος από τη μία βρήκε φοβερή ανταπόκριση από το κοινό, αλλά από την άλλη πλευρά είχε αρχίσει προς το τέλος του να κουράζει.

Ο Ατζούν ψάχνει τρόπους να... μη βαρεθεί κανείς στον πέμπτο κύκλο και θεωρεί, ότι θα το πετύχει, μέσα από τις μεγάλες προσωπικότητες, που θα φέρει στο ριάλιτι επιβίωσης. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, έχει αρχίσει να «σκανάρει» όλα τα πιθανά ονόματα, που θα μπορούσαν να προσδώσουν ενδιαφέρον, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο.

Survivor spoiler: Το μεγάλο όνομα που δεν έκλεισε τελευταία στιγμή

Όπως έχουμε αναφέρει τον τελευταίο καιρό σε αρκετά ρεπορτάζ μας, ο Τούρκος επιθυμεί να δημιουργήσει ένα παιχνίδι με All Stars, τουλάχιστον στην πλευρά των Διασήμων, πλησιάζοντας κι ένα διάσημο ζευγάρι προ ημερών. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι και το πιο εύκολο και, για αυτό το λόγο, πραγματοποιεί επαφές και με άλλα γνωστά πρόσωπα, που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στο ριάλιτι.

Μία από τις... καψούρες του, μάλιστα, είναι οι παλιοί ποδοσφαιριστές κι εκείνος που προσπάθησε να «κλείσει», είτε για να πλαισιώσει τους All Stars είτε για να αποτελέσει ένα εκ των κυρίων προσώπων των Διασήμων, αποτελεί ένα πραγματικά μεγάλο όνομα με ιστορία στα γήπεδα και... σε συνθήματα λατρείας από την εξέδρα.

Ο λόγος γίνεται για τον Λουκά Βύντρα. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και όχι μόνο βρίσκεται αυτό τον καιρό στη Λαμία και, το καλοκαίρι αυτό, σκέφτηκε για πρώτη φορά, στα 41 του χρόνια, το ενδεχόμενο να αποσυρθεί. Ο Ατζούν τον πλησίασε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για να αποσπάσει την υπογραφή του, σε περίπτωση που αποφάσιζε να σταματήσει από την ενεργό δράση, αλλά ο Βύντρα αποφάσισε να πει «όχι», όπως είχαν κάνει στο παρελθόν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και άλλοι.

Λουκάς Βύντρα για Survivor 5

Θα ήταν μια πραγματική «βόμβα» η συμφωνία του για το Survivor, αλλά τελικά δεν έμελλε να γίνει πράξη...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share