Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Νικολέτα Μαυρίδη: Θεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό και βγήκε να γιορτάσει στην αγκαλιά πρώην παίκτη του Survivor - Και δεν είναι ο Παύλος!

Η ανάρτηση της Μαυρίδη

14 Ιουλίου 2021 14:44
Νικολέτα Μαυρίδη: Θεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό και βγήκε να γιορτάσει στην αγκαλιά πρώην παίκτη του Survivor - Και δεν είναι ο Παύλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στον τελικό του Survivor - μετέπειτα ακολούθησαν κι άλλοι πολλοί.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι δεν είχε την χαρά να παρευρίσκεται στον χώρο του Γαλατσίου με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της καθώς έπρεπε να κάτσει δυο εβδομάδες σε καραντίνα. Όπως κι έγινε.

Σήμερα, λοιπόν, δυο εβδομάδες μετά βγήκε από το σπίτι της κι αντί να τρέξει στην αγκαλιά του Παύλου Γαλακτερού, όπως όλοι περιμέναμε, έκανε την έκπληξη και συναντήθηκε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ανέβασαν και κοινή φωτογραφία. Ιδού:

Η ανάρτησή της Νικολέτας

Νικολέτα Μαυρίδη: Θεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό

"Ζητάω συγγνώμη από την παραγωγή! Δεν ισχύει ότι..."

Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι not έπεσε πάνω στον Γιώργο Ασημακόπουλο ο οποίος μεταξύ άλλων ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την παραγωγή του ριάλιτι για προηγούμενες δηλώσεις του.

«Όντως είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι μου στο Survivor. Είχα ένα σκουλήκι που με βασάνιζε, είχα έναν τυμπανισμό, γενικά είχα προβλήματα υγείας. Έπαιρνα κάποια ειδική αγωγή, αλλά δόξα τω θεώ τα ξεπέρασα και είμαι εδώ, μάχιμος πάλι», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε στη συνέχεια: «Δεν ήμασταν μουδιασμένοι στον ημιτελικό, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός. Είχα πει για τον Ηλία Μπόγδανο ότι θέλει να τα έχει καλά με όλους. Δεν είναι κακό να θέλεις να τα έχεις καλά με όλους. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον Ηλία, αλλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Για το γυμνισμό και το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος απάντησε: «Γδυθήκαμε γιατί θέλαμε να δώσουμε ένα μήνυμα, να μην ντρέπεστε για το σώμα σας. Επιβεβαιώνω αυτό που είπε ο Κόρο για την παραγωγή και το θεατρικό. Είχε γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν ευθύνεται η παραγωγή, αλλά εμείς ευθυνόμαστε που το κάναμε. Αναλαμβάνω τις ευθύνες και τα λάθη μου και ζητάω συγγνώμη».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share