Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Χαμός στο Πόρτο Ράφτη με τον Τριαντάφυλλο - Τον περικύκλωσαν παιδάκια και άρχισαν να... σπάνε τα ρολόγια!

Το έζησε με την ψυχή του ο Ντάφυ!

13 Ιουλίου 2021 08:15
Survivor: Χαμός στο Πόρτο Ράφτη με τον Τριαντάφυλλο - Τον περικύκλωσαν παιδάκια και άρχισαν να... σπάνε τα ρολόγια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αγάπη μικρών και μεγάλων απολαμβάνει μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος με τον χαρακτήρα του κέρδισε τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού του Survivor.

Ο Ντάφυ παράλληλα με τις συζητήσεις που κάνει για το επαγγελματικό του μέλλον, περνά και χρόνο με την οικογένειά του και τον γιο του Νικόλα και χτες έκαναν μια βόλτα στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, περιοχή στην οποία και μένουν!

Εκεί τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς μαζεύτηκαν πολλά μικρά παιδιά και του ζήτησαν να τραγουδήσει, αλλά και να φωνάξουν συνθήματα της κόκκινης ομάδας. Εκείνος συγκινημένος, δεν θα μπορούσε να τους χαλάσει το χατίρι κι εκείνα, δεν τον άφηναν να φύγει από τη χαρά τους.

Κόρομι - Survivor: Ο λόγος που δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, στην εκπομπή «Love It» και την Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε ο Γιώργος Κόρομι. Από τις βασικές ερωτήσεις που δέχτηκε ο πρώην παίκτης του Survivor, ήταν και για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο και η κίνησή του να μην του δώσει φαγητό, που τότε είχε πηγή αρνητικών σχολίων και είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο πρώην, πλέον, παίκτης του Survivor εξήγησε: «Όλα εκεί μεγεθύνονται επί 100. Ένιωθα ότι δεν με σέβεται, ότι δεν με στήριζε καθόλου και μου έκανε μία επίθεση. ήμασταν για ένα μήνα κοντά και η απομάκρυνση έγινε όταν τον ψήφισα. Είχα πει ότι τον ψηφίζω και ας είναι κοντά μου, γιατί θεωρώ ότι σε μια ομάδα κοιτάς η ομάδα να είναι καλά. Ο Τριαντάφυλλος δεν πρόσφερε στην καλύβα. Αυτός ήταν ο λόγος και μετά ξαφνικά μου έγινε η επίθεση.

γιώργος κόρομι love it

Δεν του στέρησα το φαγητό. Το να βουτήξω εγώ 4 ώρες μέσα είναι πόσες θερμίδες που δεν αναπληρώνεται ακόμα και όλα τα ψάρια να έτρωγα. Απλά έχεις μια αλλαγή στη γεύση, σου δίνει λίγο δύναμη, είναι ένα σνακ. Δεν είναι αυτό που θα επιβιώσεις. Αυτό το είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο. Του είχα δώσει μετά φαγητό».

Γιατί κυκλοφορούσε πάντα με μια οδοντογλυφίδα;

Παράλληλα, ο Γιώργος Κόρομι αποκάλυψε και τον λόγο που είχε συνεχώς μια οδοντογλυφίδα στο στόμα του.

«Ήταν νομίζω για την πείνα, για να περνάει η ώρα… Πώς κάποιοι καπνίζουν; Εγώ δεν καπνίζω, φαγητό δεν είχες, οπότε είχα μια οδοντογλυφίδα να περνάει η ώρα, την οποία την έφτιαχνα από τα φύλλα που έπεφταν από τις καρύδες -έκοβα το κεντρικό μέσα».

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε μαζί με τον κούκλο γιο του!

Σε μια άκρως διασκεδαστική βραδιά εξελίσσεται ο αποψινός τελικός του Survivor 4, με τρεις πρώην παίκτες να ανεβαίνουν στην σκηνή και να «γκρεμίζουν» το στάδιο.

Ο λόγος φυσικά για την Ελευθερία, τον Πάνο Καλίδη και τον Τριαντάφυλλο, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους αλλά και να τραγουδήσουν παλιές και νέες τους επιτυχίες.

Πρώτη ανέβηκε η Ελευθερία, έπειτα ο Πάνος Καλίδης και τελευταίος και καλύτερος φυσικά ο Ντάφυ! Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα τραγούδησε την μεγαλύτερη του επιτυχία «Σπάω τα ρολόγια» έχοντας αγκαλιά τον γλυκύτατο γιο του, Νικόλα, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε και αυτός, με το κοινό να «λιώνει».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ατζούν δεν σταμάτησε να χορεύει, ενώ τον έβγαζε συνεχώς και βίντεο και πλέον δικαιωματικά ανοίγει στο φαν κλαμπ του Τριαντάφυλλου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share