Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Survivor 4: Σάλος με τον Σάκη Κατσούλη - Έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα και γυρνάει και αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα!

Το αρνητικό τεστ δεν λέει τίποτα διότι κάνει να δείξει μέχρι και πέντε μέρες μετά!

12 Ιουλίου 2021 11:45
Survivor 4: Σάλος με τον Σάκη Κατσούλη - Έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα και γυρνάει και αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Μαϊντανοί" έχουν καταντήσει Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μια εβδομάδα μετά το τέλος του Survivor 4, ωστόσο αυτό είναι το λιγότερο!

Το θέμα που έχει προκύψει και έχουμε παρατηρήσει όλοι είναι πως το ζευγάρι και ιδιαίτερα ο νικητής του Survivor 4 δεν τηρεί κανένα μέτρο ασφαλείας για τον κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος!

Η αλήθεια είναι πως κανείς από τους παίκτες του Survivor που βγήκαν τελευταίοι από το ριάλιτι δεν έχει προλάβει να κάνει το εμβόλιο και αυτός είναι και ο λόγος που αρκετοί εξ' αυτών έχουν βγει θετικοί, όπως η Χριστίνα Κεφαλά, η Νικολέτα Μαυρίδη, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Ηλίας Μπόγδανο, ενώ η λίστα είναι μεγαλύτερη απλά παίκτες που νόσησαν δεν θέλησαν να το αποκαλύψουν!

Ο Σάκης Κατσούλης από την μέρα που αναδείχθηκε μεγάλος νικητής έχει ανοίξει την αγκαλιά του σ' όλους τους Έλληνες και πολύ καλά κάνει εφόσον όμως δεν είχαμε την πανδημία!

Ο νικητής του ριάλιτι καλεί κόσμο στο μαγαζί του, τους αγκαλιάζει και βγάζει selfies, ενώ συνεχίζει τις... εξορμήσεις αφού αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη!

Survivor 4: Σάλος με τον Σάκη Κατσιούλη - Έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα και και γυρνάει και αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα!

Η επαφή με κρούσμα

Εκείνο που μας δημιουργεί άσχημη εντύπωση είναι πως, όπως έχουμε δει σε stories στο Instagram, ο Σάκης Κατσούλης έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα! Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο, με τον οποίο διασκέδαση μαζί στο Περιστέρι, δύο μέρες μετά το τέλος του Survivor!

Ο ίδιος επικαλείται πως έχει κάνει τεστ και βγήκε αρνητικό αλλά δεν έχει να λέει! Ο κορωνοϊός είναι ένας ύπουλος ιός που μπορεί να κάνει να "δείξει" μέχρι και πέντε μέρες! Δηλαδή ο Σάκης Κατσούλης ενδέχεται να έχει κολλήσει και να φανεί σε 2 με 3 μέρες! Την ίδια στιγμή όμως, τις τελευταίες μέρες, θα έχει έρθει επαφή με τόσο πολύ κόσμο που η εξάπλωσή του δεν θα μπορεί να ελεγχεί! Αλήθεια γιατί κάποιοι κλείνουν τα μάτια σε περιπτώσεις διασήμων; Έπρεπε ή όχι ο Σάκης Κατσούλης, αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, να τεθούν σε καραντίνα μετά την επαφή τους με τον Ηλία Μπόγδανο;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share