Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/07 - Αποκλειστικό: Έτοιμος να μπει στο Survivor 5 ο Κρις Σταμούλης

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

11 Ιουλίου 2021 13:14
Survivor spoiler 11/07 - Αποκλειστικό: Έτοιμος να μπει στο Survivor 5 ο Κρις Σταμούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Σε... πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί εν όψει του Survivor 5, το οποίο αναμένεται να είναι ακόμη πιο ξεχωριστό από αυτό, που μόλις τελείωσε, κάτι που φαίνεται από τις προσωπικότητες, που επιθυμούν να φέρουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τούρκος παραγωγός δε θέλει να αφήσει το ριάλιτι επιβίωσης να «βαλτώσει», όπως έγινε στους επόμενους δύο κύκλους, μετά τον απόλυτα επιτυχημένο πρώτο, κάτι που τον φέρνει σε θέση να ψάχνει τους κατάλληλους παίκτες, που θα «εκτοξεύσουν» ξανά την τηλεθέαση.

Στην προσπάθεια του αυτή, ο Ατζούν αναζητά τους παίκτες, που θα πλαισιώσουν τους All Stars του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας παίκτες που είχαν κερδίσει τη λατρεία του κοινού. Αυτό δεν το κάνει μόνο για παίκτες, που βρίσκονταν στους Διάσημους, αλλά και όσους ξεχώρισαν από την ομάδα των Μαχητών σε αυτούς τους τέσσερις κύκλους.

Survivor spoiler: Γυρίζει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 5 ο Κρις Σταμούλης;

Κάπως έτσι, για παράδειγμα, δεν κοιτάζει μονάχα περιπτώσεις σαν τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον οποίο και θέλει... σαν τρελός χάρη στη δημοτικότητά του, αλλά και αντίστοιχες, όπως του Κρις Σταμούλη. Ο «μπλε» δικηγόρος, που είχε ξεχωρίσει για το... αντάρτικό του με τον Αλέξη Παππά και την περίφημη βόλτα τους εκτός παραλίας, δεν αποκλείεται να δεχθεί κρούση, για να γυρίσει στο νησί.

Πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Κρις περιμένει εδώ και πολύ καιρό στο ακουστικό του. Στην αρχή είχε πληροφορηθεί πως μπορεί να γυρνούσε στη διάρκεια του Survivor 4, έχοντας εκφράσει και την επιθυμία του να γίνει κάτι τέτοιο, χωρίς όμως να εκπληρωθεί.

Τώρα, όμως, περιμένει να ενημερωθεί για πιθανή συμμετοχή στο Survivor 5, καθώς η προσωπικότητά του μόνο αδιάφορη δεν είναι για τον Ατζούν. Ο Τούρκος παραγωγός έχει σημειωμένο το όνομά του στη λίστα και δεν αποκλείεται να τον καλέσει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share