Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ηλίας Μπόγδανος

Πέντε μέρες μετά το τέλος του Survivor!

10 Ιουλίου 2021 15:08
Survivor 4: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ηλίας Μπόγδανος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικός στον κορωνοϊό ανακοίνωσε πως βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος το μεσημέρι του Σαββάτου, έπειτα από μοριακό τεστ που έκανε.

Ο φιναλίστ του Survivor αποκάλυψε πως έχει ελαφριά συμπτώματα μέχρι στιγμής και θα χρειαστεί να μείνει στο σπίτι.

«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς είναι γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και είναι φυσικό επόμενο.

Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι ένα live στο Instagram» ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Θυμίζουμε πως πριν από τον ημιτελικό του Survivor η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε θετική σε rapid test και χρειάστηκε να αποχωρήσει από το Γαλάτσι. Το ίδιο συνέβη και με τον James Καφετζή, του οποίου ωστόσο το μοριακό test βγήκε αργότερα αρνητικό.

Παράλληλα με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η Χριστίνα Κεφαλά, ενώ λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό του Survivor, ακόμη ένας παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα παρασκήνια της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

Δείτε το μήνυμα του πρώην παίκτη του Survivor στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share