Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ποια Μαριαλένα; Βυθισμένος στα χρέη ο Σάκης Κατσούλης - Μπήκε στο Survivor και έλυσε τα χέρια του!

Παρασκήνιο βόμβα!

10 Ιουλίου 2021 13:52
Survivor spoiler: Ποια Μαριαλένα; Βυθισμένος στα χρέη ο Σάκης Κατσούλης - Μπήκε στο Survivor και έλυσε τα χέρια του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor Spoiler (10/07): Το Survivor ολοκληρώθηκε με τον Κατσούλη να είναι στην κορυφή. Η αλήθεια όμως απέχει πολύ από την πραγματικότητα και αξίζει να δούμε ορισμένα δεδομένα.

Ποια είναι αυτά; Τι είχε και τι έκανε ο Κατσούλης πριν εισβάλει στο παιχνίδι επιβίωσης. Όπως γνωρίζεται έχει ένα πολυκατάστημα στο Περιστέρι που παρέχει αρκετές υπηρεσίες, πέρα από την ένδυση. Φυσικά δεν είναι μόνος του και είναι κι άλλα άτομα συνέταιροι μαζί του. Πριν μπει λοιπόν στο παιχνίδι επιβίωσης τα οικονομικά προβλήματα που είχε το μαγαζί του ήταν τεράστια.

Μπήκε στο παιχνίδι με ένα ποσό που ζάλιζε πραγματικά. Κοντά στις 4.000 ευρώ την εβδομάδα. Ούτε διάσημος ήταν, ούτε κάποιος ο οποίος είχε ας πούμε το όνομα του Ντάφι ώστε να πρέπει να έχει τέτοιο συμβόλαιο. Η ανισότητα όμως που υπήρχε μεταξύ των συμβολαίων έφερε ρήξη ανάμεσα σ πολλούς παίκτες. Νίκος και Τζέιμς σαφώς αντέδρασαν και με το δίκιο σου. Έπαιρναν 500 την εβδομάδα. Κάντε λίγο τον πολλαπλασιασμό.

Ήρθε η στιγμή που οι δυο παίκτες, αλλά και πολύ καλοί φίλοι αποχώρησαν. Πρώτα για την αδικία που γινόταν από την ίδια την παραγωγή. Πολοί θα πουν για την αθλητικότητα του Κατσούλη, ότι ήταν πολύ καλός κ.τ.λ. Δεν διαφωνεί σε αυτό κανείς. Αυτό δεν αναιρεί όμως το λάθος από την ίδια την παραγωγή και την extra προβολή ώστε να τον φτάσει να κατακτήσει το Survivor. Ακόμα και στη ψηφοφορία βλέπετε υπάρχει αμφιβολία διότι όσο κόσμο και να είχε ο Ηλίας Μπόγδανος είχε μαζί του πολύ παραπάνω κοινό. Ακόμα και άτομα που ίσως δεν τον πήγαιναν για έναν και μόνο λόγο. Να μην βγει ο Κατσούλης. Όταν η διαφορά λοιπόν για να γνωρίζεται είναι εως και 2% οποιοσδήποτε μπορεί να πειράξει και νοθέψει την ψηφοφορία.

Survivor spoiler Κατσούλης

Η Κατσούλης δεν έβγαλε μόνο τις 100.000 ευρώ από το έπαθλο. Πείρε ακόμα 100.000 ευρώ από το συμβόλαιό του όλο αυτό το διάστημα. Σύνολο; Μας κάνουν 200.000 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Προβολή, διαφήμιση του μαγαζιού του, ξεχρεώσει από ότι είχε πριν μπει στο παιχνίδι και πλέον όλα δουλεύουν ρολόι.

Βλέπετε στην χώρα που ζούμε η νοημοσύνη είναι τόσο χαμηλή που δύσκολα ορισμένοι θα σκεφτούν το κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι αυτή και δεν αλλάζει. Είναι με αποδείξεις και όχι με ενδείξεις ότι γράφεται. Είναι με στοιχεία τα οποία υπάρχουν και όχι με αερολογίες.

Τέλος επειδή θα αναρωτιέστε πως είχε το χοντρό βύσμα να μπει και να τα κάνει όλα αυτά; Μα φυσικά ότι είδαμε φέτος είναι ένα πολύ καλοστημένο σενάριο. Το οποίο το πήγαν όπως ήθελαν. Ακόμα και εκεί όμως βλέπετε από 45% που βάραγε τηλεθέαση υπήρχε τέτοια ξενέρωση από τον κόσμο που έπεσε στο 21% σε κάποιες στιγμές ειδικά μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share