Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη για το Survivor: «Έγινε σ@ξ μέσα στη ζούγκλα»

«Κάτι έγινε με...»

9 Ιουλίου 2021 20:37
Αποκάλυψη για το Survivor: «Έγινε σ@ξ μέσα στη ζούγκλα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Κόρομι μέσω της εκπομπής «Love it», με τον ίδιο να απαντά σε ερωτήσεις που ήταν αρκετά... πιικάντικες.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν όσο πιο ειλικρινής γινόταν, ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός που είχε σημειωθεί με τον Τριαντάφυλλο.

Η τοποθέτηση του «Κόρο» για την ερωτική συνεύρεση

«Στο Survivor ο παίκτης με την πιο μελετημένη στρατηγική ήταν σίγουρα ο Αλέξης Παππάς! Νομίζω πως ακολούθησε μία στρατηγική ως το τέλος, είναι ηθοποιός και το πέτυχε. Είναι πολύ καλός ηθοποιός και νομίζω πως και οι εντάσεις που είχαμε μέσα θα χαθούν γιατί δεν είναι αυτός φαντάζομαι που φάνηκε στο παιχνίδι λόγω της στρατηγικής. Εϊναι κάποιος άλλου που πολύ πιθανό να τον συναντήσω και έξω.

Η πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor ήταν όταν έρχονταν οι εντάσεις, επειδή είμαι άνθρωπος που τις αποφεύγει, ήθελα εκείνη τη στιγμή να βουτήξω μέσα και να χαθώ στη θάλασσα. Έτσι κι έκανα. Έχω ακούσει ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση μέσα στο παιχνίδι.

Παιδιά, εγώ ήμουν στη ζούγκλα και δεν άκουσα κάτι! Μόνο τα πουλιά που κελαηδούσαν. Ίσως να έγινε κάτι μες στη ζούγκλα αλλά δεν ήμουν κοντά για να ακούσω κάτι ή να δω».

Survivor 4 - αποκλειστικό: Άγριος καβγάς της Ελένης με το σύντροφό της - Χώρισαν... λόγω «Κόρο»

Το φετινό Survivor είχε αρκετά έντονο το στοιχείο... του έρωτα. Δεν ήταν λίγοι, άλλωστε, εκείνοι που κατηγορούσαν την παραγωγή του Ατζούν, ότι το είχε μετατρέψει σε... Power of Love, αφού ακόμη και στον τελικό υπήρχε ένα βίντεο αρκετών λεπτών, που έδειχνε τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα.

Το θέμα αυτό, ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό που απασχόλησε, σχετικά με οποιεσδήποτε ερωτικές περιπέτειες στο ριάλιτι επιβίωσης. Άλλοι φάνηκε να... ψάχνονται μέσα στη ζούγκλα, όπως αποκάλυψε για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά ο Τριαντάφυλλος, ενώ ορισμένοι ακόμη παίκτες έπρεπε να αποδείξουν στις σχέσεις, που τους περίμεναν στην Ελλάδα, ότι δεν είναι «ελέφαντες».

Θα θυμάστε, ασφαλώς, όσα είχαν ακουστεί για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη, που για ένα διάστημα είχαν φέρει ακόμη και τη διαγραφή από το σύντροφό της στο Instagram. Λίγο καιρό αργότερα, βέβαια, όταν γνωρίστηκαν άπαντες μεταξύ τους, η παρεξήγηση λύθηκε, με την Άννα Μαρία να διατηρεί τη σχέση της, όπως και την φιλία της με Νίκο και Τζέιμς.

Η σπιουνιά του «Ντάφυ» για την Ελένη, ο σύντροφός της και ο χωρισμός λόγω «Κόρο»

Αρκετοί ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, βέβαια, είχαν προβλήματα. Και ένα από αυτά τα άτομα, φυσικά, ήταν και η Ελένη Χαμπέρη. Η ίδια είχε σχέση στο Βόλο, αλλά ο Τριαντάφυλλος έβαλε σπιουνιές, μιλώντας για προσέγγιση της ίδιας με τον Γιώργο Κόρομι.

Η Ελένη επεσήμαινε με κάθε πιθανό τρόπο, ότι δεν έτρεχε τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον «Κόρο», αλλά φαίνεται πως η ζημιά είχε ήδη γίνει. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο σύντροφός της δεν αισθάνθηκε καθόλου άνετα με όσα αναφέρονταν και, όταν γύρισε η Ελένη στην Ελλάδα, χρειάστηκε εξηγήσεις.

Οι δυο τους δε συναντήθηκαν, αλλά μίλησαν στο τηλέφωνο, με τον άνδρα να είναι έξαλλος. Της μίλησε για το θέμα σε έντονο ύφος και, όταν είδε πως δεν μπορούσε να τον πείσει, η Ελένη του είπε πως η σχέση τους έχει τελειώσει, με αποτέλεσμα να χωρίσουν, όπως η ίδια παραδέχθηκε.

Μπορεί να μην έγινε τίποτα μεταξύ της ιδίας και τον «Κόρο», αλλά φαίνεται πως ο σύντροφος της Ελένης ήταν αρκετά ενοχλημένος και δεν το έκρυβε. Έμελλε, όμως, να οδηγήσει η οργή του αυτή στο τέλος της ιστορίας

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share