Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Πήγα στο νοσοκομείο και πήρα...": Ο Ασημακόπουλος "κατήγγειλε" την παραγωγή του Survivor 4 δημόσια στο Πρωινό

"Εκείνοι μου ζήτησαν να κάνω..."

9 Ιουλίου 2021 12:58
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια "χάρη" που του ζήτησε η παραγωγή του Survivor.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο θεατρικό που είχαν στήσει οι Amigos, όταν αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το νησί.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου

«Δεν έχω βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς, απλά είχα κάνει μια διόρθωση.

Πρήστηκα γιατί είχα βγάλει ένα σκουλικάκι στο στομάχι μου και είχα πάθει τυμπανισμό. Ήταν κάτι αγωνίσματα που πέφταμε στα νερά που ήταν πράσινα, ίσως ήπια κατά λάθος νερό, πέρασε στο στομάχι μου και μου δημιούργησε πρόβλημα. Με πονούσε, είχα διάρροια, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Είχα πάει στο νοσοκομείο, σε ένα παιχνίδι ήμουν σαν να είμαι 3 μηνών έγκυος.

Το Πούντα Κάνα ήταν ένα στιγμιαίο λάθος.

Είχα πάρει κάποια vibes ότι ο Τζέιμς δεν ήταν και ο αγαπημένος παίκτης στην παραγωγή, είχε δημιουργήσει κάποια θέματα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σε δηλώσεις του για το Survivor, o Γιώργος Κόρομι δήλωσε: «Το θεατρικό ήταν κάτι που μας ζήτησαν από την παραγωγή να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση».

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής. Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης. Και με τον γυμνισμό ήταν στημένο. Θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα ότι δεν θέλουμε να ντρεπόμαστε για το σώμα μας»

Ψυχάρα ο Ασημακόπουλος: Εκεί έδωσε τα χρήματά του μετά το Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποδεικνύει πως έχει μεγαλείο ψυχής, με τον ίδιο να αξιοποιεί για φιλανθρωπικό σκοπό τη συμμετοχή του στο Survivor, βοηθώντας κόσμο που έχει ανάγκη, με έμφαση στα παιδιά με καρκίνο.

την άφιξή του στην Ελλάδα φρόντισε να κάνει τα λεγόμενά του πράξη. Πρώτα με τη δωρεά του στο Make a Wish, όπου ανέλαβε να εκπληρώσει τις ευχές δύο παιδιών για ανακατασκευή των δωματίων τους και στη συνέχεια με την επίσκεψή του στην Ογκολογική Μονάδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπου πέρα από τη δωρεά του πήρε και την απόφασή να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, αλλά και το ταξίδι του με την οικογένειά του στην πατρίδα του την Πάτρα όπου έκανε δωρεά στο ίδρυμα Φλόγα.

Η νέα υπέροχη κίνηση του Γιώργου Ασημακόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει αρχικά στον Βόλο και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει τις δωρεές του στην «Φλόγα» Βόλου και στο ίδρυμα «Στοργή», ενώ όπως μάθαμε ήρθε σε επαφή και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον πρώτο νικητή του Survivor τον οποίο και θαυμάζει απεριόριστα προκειμένου να κάνει μια ανάλογη δωρέα και στο σωματείο Φύλακας Άγγελος που ξεκίνησε ο Ντάνος και προσφέρει σημαντικό έργο σε παιδιά που έχουν υπάρξει θύματα κακοποίησης.

Πέραν όλων αυτών, επικοινώνησε εκ νέου με τον Διοικητή της Ογκολογικής Μονάδας Μαριάννα Βαρδινογιάννη, κ. Παπασάββα και ζήτησε να αναλάβει ο ίδιος 6 φορές τον χρόνο να φέρνει στην μονάδα ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, μάγους και γνωστούς καλλιτέχνες για να διασκεδάζουν τα παιδιά σε μια κίνηση που συμβολικά θα ονομάσει Αλέξανδρος Angel, στη μνήμη του αδερφού του.

Η δημόσια συγγνώμη στον Τριαντάφυλλο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it κι αφού έλυσε όλες τις απορίες για την επέμβαση που είχε κάνει στους κοιλιακούς του αποφάσισε να προβεί σε μία θαρραλέα πράξη και να ζητήσει συγγνώμη δημόσια μπροστά στο ελληνικό κοινό στον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor, τον Τριαντάφυλλο.

Όπως θυμόμαστε όλοι οι φανατικοί του ριάλιτι οι δυο τους δεν τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά και πολλές φορές ο Ασημακόπουλος είχε κατακεραυνώσει τον τραγουδιστή στην κάμερα.

Η συγγνώμη του Ασημακόπουλου στον Τριαντάφυλλο

«Του ζητώ δημόσια συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε και τον στενοχώρησε. Θεωρώ ότι έκανα κάτι που τον πείραξε αλλά ήταν σε μορφή σάτιρας. Ήταν ένα αστείο. Ίσως τον πείραξε και το καταλαβαίνω. Του ζητώ συγγνώμη».

«Και γω αυτοσαρκάζομαι γιατί δεν έχω κάποιο κόμπλεξ. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αν τον πείραξε, το ξαναλέω, του ζητώ συγγνώμη. Και σε όποια παιδιά πειράχτηκαν» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Είμαι άνθρωπος που ζητά συγγνώμη και όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού».

«Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπώ πάρα πολύ, μιλήσαμε κιόλας μέσω Instagram» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share