Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor: Κουκλάρα πρώην παίκτρια «μοιράζει πόνο» στην Σαουδική Αραβία - Ξενιτεύτηκε και βγάζει απίστευτα χρήματα!

Η νέα της καριέρα...

8 Ιουλίου 2021 10:24
Survivor: Κουκλάρα πρώην παίκτρια «μοιράζει πόνο» στην Σαουδική Αραβία - Ξενιτεύτηκε και βγάζει απίστευτα χρήματα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor: Μία από τις καλύτερες παίκτες του ριάλιτι κάνει νέα καριέρα. Η Δημητρούλα του Survivor, η πανέμορφη πρώην παίκτρια Δήμητρα Βαμβακούση, η φιναλίστ του Survivor Ελλάδα-Τουρκία, έχει ξενιτευτεί και πλέον ζει στην Σαουδική Αραβία.

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια μπορεί να έχασε το έπαθλο απο την επίσης καταπληκτική Κατερίνα Δαλάκα, δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να αρπάξει την ευκαιρία που της δόθηκε και να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία όπου εργάζεται πάνω σε αυτό που έχει σπουδάσει και αγαπάει. Επίσης, δείτε την πρώην παίκτρια του Survivor να είναι πρωταγωνίστρια σε video clip.

Η ίδια μιλώντας για την μεγάλη της απόφαση να αφήσει πίσω της την Ελλάδα είχε δηλώσει:

«Αυτή την εποχή βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία, στη μεγαλύτερη πανεπιστημιούπολη στον κόσμο, και εργάζομαι τα πρωινά ως δασκάλα φυσικής αγωγής σε σχολείο και τα απογεύματα κάνω personal training»

Η Δημητρούλα όμως δεν ξεχνάει την Ελλάδα και φυσικά δεν ξεχνάει και τον κόσμο που την αγάπησε. Η ίδια συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο απο την ζωή της στην Σαουδική Αραβία μέσω instagram και φυσικά μας θυμίζει γιατί ήταν και παραμένει βέβαια, μια απο τις ομορφότερες κοπέλες, αν όχι η ομορφότερη που πέρασε απο το Survivor.

Survivor spoiler Αποκλειστικό: Παναγιώτης Βασιλάκος η πρώτη βόμβα του Ατζούν για το Survivor 5!

Survivor spoiler: Μπορεί καλά καλά να μην έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί από τη νίκη του Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4 όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί τρέχει ήδη το πρότζεκτ για το Survivor 5!

Το φετινό Survivor είχε μια απίστευτη επιτυχία που δεν πίστευαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα οι άνθρωποι της παραγωγής και ο ΣΚΑΙ! Έτσι θα συνεχίσουν και φέτος. Στο ίδιο μοτίβο, δεν θέλουν να την πατήσουν όπως στο Survivor 2, όπου μετά την επιτυχία του 1 πήγαν και έβαλαν μέσα στο παιχνίδι "τούμπανα" για να το πάνε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Φέτος το Survivor ήταν πιο ριάλιτι από ποτέ, καθώς ο Ατζούν εστίασε σ' αυτό και αποδείχθηκε πως το παν δεν είναι να βάζεις "μεγάλα" ονόματα διασήμων μέσα, αλλά την διαφορά κάνουν οι Μαχητές! Αλήθεια πόσοι από εσάς γνωρίζατε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο τον Σάκη Κατσούλη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κόρο; Ακόμα και ο Τριαντάφυλλος που έκανε πάταγο ήταν ένας "διάσημος" που είχε ξεχαστεί από τον Θεό.

Survivor spoiler: Παναγιώτης Βασιλάκος η πρώτη βόμβα του Ατζούν για το Survivor 5!

Ο Ατζούν επένδυσε εκεί και κέρδισε. Ωστόσο στο Survivor 5 θέλει να το συνδυάσει όλο αυτό και με ηχηρά ονόματα! Να καταφέρει να "παντρέψει" δηλαδή Μαχητές που θα κάνουν την διαφορά αλλά και δυνατούς Διάσημους ώστε να μην αναγκάζεται πάλι μέσα στην σεζόν να αλλάζει τις ομάδες.

Survivor spoiler: Αυτό είναι το νούμερο 1 όνομα στην λίστα του Ατζούν

Το Athensmagazine.gr πριν από κάθε Survivor σας φέρνει στην δημοσιότητα ονόματα παικτών που αργότερα βλέπουμε στον Άγιο Δομίνικο. Πρώτα εδώ είχατε μάθει πέρσι για την συμμετοχή του Τριαντάφυλλου για παράδειγμα! Αυτά όμως είναι περασμένα. Πάμε στα νέα "ψωμιά".

Survivor spoiler: Παναγιώτης Βασιλάκος η πρώτη βόμβα του Ατζούν για το Survivor 5!

Πρώτο όνομα στη λίστα του Τούρκου παραγωγού φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με τον Ατζούν να θέλει να πάρει το "αίμα" του πίσω από το Bachelor, μετά την αρπαγή του Αλέξη Παππά. Ο Τούρκος πιστεύει πως η επιτυχία που είχε ο Βασιλάκος στο ριάλιτι αγάπης του Alpha θα έχει αντίκτυπο και στο Survivor. Επίσης ο παρουσιαστής είναι και αρκετά γυμνασμένος και σίγουρα θα αποτελεί έναν πολύ δυνατό παίκτη στην ομάδα των Διασήμων, όπως είχε αποδείξει και με την συμμετοχή του στο Nomads.

Παναγιώτης Βασιλάκος για Survivor

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Ατζούν τον έχει ήδη προσεγγίσει, χωρίς ωστόσο κάποια επίσημη πρόταση από οικονομικής πλευράς. Είναι σίγουρο ωστόσο πως για να τον πείσει θα πρέπει να δαπανήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ, με μισθό αντίστοιχο του Τριαντάφυλλου φέτος. Λέτε;

Για περισσότερα αποκλειστικά θέματα Survivor ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share