Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler Αποκλειστικό: Παναγιώτης Βασιλάκος η πρώτη βόμβα του Ατζούν για το Survivor 5!

Η μεγάλη βόμβα που θέλει να πυροδοτήσει ο Τούρκος για το Survivor 5!

8 Ιουλίου 2021 08:30
Survivor spoiler Αποκλειστικό: Παναγιώτης Βασιλάκος η πρώτη βόμβα του Ατζούν για το Survivor 5!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί καλά καλά να μην έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί από τη νίκη του Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4 όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί τρέχει ήδη το πρότζεκτ για το Survivor 5!

Το φετινό Survivor είχε μια απίστευτη επιτυχία που δεν πίστευαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα οι άνθρωποι της παραγωγής και ο ΣΚΑΙ! Έτσι θα συνεχίσουν και φέτος. Στο ίδιο μοτίβο, δεν θέλουν να την πατήσουν όπως στο Survivor 2, όπου μετά την επιτυχία του 1 πήγαν και έβαλαν μέσα στο παιχνίδι "τούμπανα" για να το πάνε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Φέτος το Survivor ήταν πιο ριάλιτι από ποτέ, καθώς ο Ατζούν εστίασε σ' αυτό και αποδείχθηκε πως το παν δεν είναι να βάζεις "μεγάλα" ονόματα διασήμων μέσα, αλλά την διαφορά κάνουν οι Μαχητές! Αλήθεια πόσοι από εσάς γνωρίζατε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο τον Σάκη Κατσούλη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κόρο; Ακόμα και ο Τριαντάφυλλος που έκανε πάταγο ήταν ένας "διάσημος" που είχε ξεχαστεί από τον Θεό.

Survivor spoiler: Παναγιώτης Βασιλάκος η πρώτη βόμβα του Ατζούν για το Survivor 5!

Ο Ατζούν επένδυσε εκεί και κέρδισε. Ωστόσο στο Survivor 5 θέλει να το συνδυάσει όλο αυτό και με ηχηρά ονόματα! Να καταφέρει να "παντρέψει" δηλαδή Μαχητές που θα κάνουν την διαφορά αλλά και δυνατούς Διάσημους ώστε να μην αναγκάζεται πάλι μέσα στην σεζόν να αλλάζει τις ομάδες.

Survivor spoiler: Αυτό είναι το νούμερο 1 όνομα στην λίστα του Ατζούν

Το Athensmagazine.gr πριν από κάθε Survivor σας φέρνει στην δημοσιότητα ονόματα παικτών που αργότερα βλέπουμε στον Άγιο Δομίνικο. Πρώτα εδώ είχατε μάθει πέρσι για την συμμετοχή του Τριαντάφυλλου για παράδειγμα! Αυτά όμως είναι περασμένα. Πάμε στα νέα "ψωμιά".

Survivor spoiler: Παναγιώτης Βασιλάκος η πρώτη βόμβα του Ατζούν για το Survivor 5!

Πρώτο όνομα στη λίστα του Τούρκου παραγωγού φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με τον Ατζούν να θέλει να πάρει το "αίμα" του πίσω από το Bachelor, μετά την αρπαγή του Αλέξη Παππά. Ο Τούρκος πιστεύει πως η επιτυχία που είχε ο Βασιλάκος στο ριάλιτι αγάπης του Alpha θα έχει αντίκτυπο και στο Survivor. Επίσης ο παρουσιαστής είναι και αρκετά γυμνασμένος και σίγουρα θα αποτελεί έναν πολύ δυνατό παίκτη στην ομάδα των Διασήμων, όπως είχε αποδείξει και με την συμμετοχή του στο Nomads.

Παναγιώτης Βασιλάκος για Survivor

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Ατζούν τον έχει ήδη προσεγγίσει, χωρίς ωστόσο κάποια επίσημη πρόταση από οικονομικής πλευράς. Είναι σίγουρο ωστόσο πως για να τον πείσει θα πρέπει να δαπανήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ, με μισθό αντίστοιχο του Τριαντάφυλλου φέτος. Λέτε;

Για περισσότερα αποκλειστικά θέματα Survivor ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share