Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έξαλλη για τα γυμνά πλάνα η Καρολίνα - «Κανείς δε θα τολμούσε να...»

Απάντησε για το θέμα που ενόχλησε την οικογένειά της

7 Ιουλίου 2021 20:08
Survivor 4: Έξαλλη για τα γυμνά πλάνα η Καρολίνα - «Κανείς δε θα τολμούσε να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε σήμερα (7/7) το πρωί καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, εκφράζοντας και ένα παράπονό της.

Η πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης μέσα σε όλα απάντησε και για τα γυμνά πλάνα που προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις, με την ίδια να δημιουργεί... συνθήκες κόλασης στον αέρα μαζί με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Το ασπάζομαι στη ζωή μου αυτό. Το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει κι έτσι γεννιέσαι. Δεν χρειάζεται κανείς να ντρέπεται για το σώμα του. Ούτως ή άλλως εγώ από την πρώτη στιγμή κινήθηκα στον χώρο ελεύθερη και χωρίς πίεση για τις κάμερες. Εκείνη τη στιγμή στην παραλία βρεθήκαμε σε συζητήσεις με τα παιδιά για αυτό το θέμα και το κάναμε».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την ρώτησε αν ο αδελφός της ενοχλήθηκε, με την ίδια να απαντά: «Ο αδελφός μου το ξέρει, ότι είμαι ελεύθερη και το κάνω στη ζωή μου, ειδικά όταν κατεβαίνω στον Άγιο Σώστη».

Σκάνδαλο με Survivor: Διασπορά κορωνοϊού στο Γαλάτσι - Βρέθηκε θετική η Νικολέτα, η οποία λίγα λεπτά πριν αγκαλιαζόταν με συμπαίκτες της

Survivor 4: Παραλίγο να τιναχτεί στον "αέρα" ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης, αφού λίγα λεπτά πριν την έναρξή του, η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό!

Εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως η Νικολέτα Μαυρίδη βρισκόταν ανάμεσα στους παίκτες που δεν θα δώσουν το παρόν! Και αυτό γιατί λίγα λεπτά πριν την είχαμε δει να φιλιέται και να αγκαλιάζεται με πρώην συμπαίκτες και φίλους τους έξω από το θεατράκι!

Μόλις η χορεύτρια έκανε το τεστ βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και αμέσως η παραγωγή την "έδιωξε"! Κάτι το οποίο όμως με βάση το πρωτόκολλο θα έπρεπε να πράξει και με συμπαίκτες της που ήρθαν σε επαφή μαζί της! Και δεν το έκανε!

Σκάνδαλο: Διασπορά κορωνοϊού στο Γαλάτσι -

Συγκεκριμένα η Νικολέτα Μαυρίδη έφτασε στο Άλσος Βεΐκου μαζί με τον Παύλο Γαλακτερό, την Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα και φωτογραφιζόντουσαν αγκαλιασμένοι μαζί απ' 'έξω, την ίδια στιγμή που η Νικολέτα νοσούσε από κορωνοϊό και δεν το γνώριζε!

Η παραγωγή όμως δεν έδιωξε τους άλλους παίκτες, οι οποίοι στη συνέχεια ήρθαν σε επαφή και με άλλο παιδιά! Μια απόφαση που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά και σίγουρα η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ καλούνται να δώσουν απάντησεις διότι είναι πολύ πιθανό ο ημιτελικός του Survivor να ήταν μια "βόμβα" κορωνοϊού έτοιμη να εξαπλωθεί!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share