Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ποιος κορωνοϊός; Απίστευτη κοσμοσυρροή στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη

Ορμούσαν πάνω του για μια selfie

7 Ιουλίου 2021 13:55
Survivor 4: Ποιος κορωνοϊός; Απίστευτη κοσμοσυρροή στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης που πρόσφατα αποκάλυψε πως πάσχει από αυτοάνοσο, μετά την απίστευτη αποδοχή του κόσμου από το ριάλιτι επιβίωσης, ζει στιγμές απείρου κάλους, εννοείται έχοντας πάντα στο πλευρό του την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το πρώην ζευγάρι, μαζί με τον "κουμπάρο" Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου, βρέθηκαν στο κατάστημα ένδυσης του Σάκη Κατσούλη και απέξω γινόταν ένας χαμός από θαυμαστές.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός όμως η αποκάλυψη για το μαγαζί του Σάκη και τα events με celebrities ήρθε το πρωί της Τετάρτης (7-07) μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Not.

Πλάνα από το μαγαζί του Σάκη Κατσούλη

Survivor spoiler: Ο Σάκης Κατσούλης δίνει χρήματα από το έπαθλο στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Και η αγάπη του Σάκη Κατσούλη μέρα με την μέρα φαίνεται να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την πρώην του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Πρωινό ο Σάκης δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει την Μαριαλένα οικονομικά να φτιάξει τον δικό της χώρο μιας και είναι μια από τις καλύτερες γυμνάστριες που γνωρίζει.

Ο Κατσούλης θα μοιραστεί το έπαθλο του Survivor με την Μαριαλένα

«Η Μαριαλένα ποτέ δεν μου έχει ζητήσει κάτι τέτοιο. Έχω πει ότι θα τη βοηθήσω να κάνει το δικό της στούντιο. Αυτό γιατί εννοείται πως αναγνωρίζω ότι έκανε για μένα στο παιχνίδι, την αγαπάω, τη λατρεύω, το έχω πει άπειρες φορές και νομίζω ότι της το έδειξα και μέσα στο παιχνίδι κι επειδή αξίζει πάρα πολύ σε αυτό που κάνει, είναι πάρα πολύ στον τομέα της, στη γυμναστική και θέλω να τη βοηθήσω να φτιάξει το δικό της στούντιο για Personal», αποκάλυψε.

Όσο για το αν είναι ζευγάρι;

«Αυτή τη στιγμή όχι, δεν είμαστε μαζί και θέλω κάθε μέρα να είμαστε καλά». Γνώριζε ο Σάκης για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη και πώς αντέδρασε όταν έμαθε όλα όσα ειπώθηκαν για εκείνον από τη μαμά της Μαριαλένας;

Παράλληλα ο νικητής του φετινού Survivor, απάντησε και για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο παππούς του.

Ο Σάκης Κατσούλης πάσχει από λεύκη

"Ο εγκλεισμός έφερε πολλά προβλήματα λόγω ψυχολογίας. Και εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω θέμα. Έχω τη λεύκη από μικρή ηλικία και όταν έχω έντονο άγχος συνεχίζεται. Όσοι έχουν αυτοάνοσα, ξέρουν."

Τι είναι η λεύκη

Η λεύκη είναι αυτοάνοση ασθένεια υπερευαισθησίας αντίδρασης τύπου ΙΙ, η οποία προκαλεί αποχρωματισμό τμημάτων του δέρματος που προκύπτει από τη δυσλειτουργία ή τον θάνατο των μελανοκυττάρων.

Πρόκειται για μια νόσο μη μεταδοτική, η οποία εκδηλώνεται με λευκές κηλίδες σε διάφορες περιοχές του δέρματος. Κάποιες φορές μπορεί να επηρεάσει τις βλεννογόνους στο εσωτερικό του στόματος, της μύτης και του βολβού των ματιών. Όταν εμφανίζεται σε περιοχές του σώματος όπου υπάρχει τριχοφυΐα, οι τρίχες γίνονται λευκές. Η λεύκη παρατηρείται, συνήθως, σε άτομα νεαρής ηλικίας μεταξύ 20 και 30 χρονών, με σκουρόχρωμο κυρίως δέρμα, αλλά και σε παιδιά.

Τα αίτια της λεύκης

Αν και η λεύκη είναι νόσημα με ιστορία αιώνων, οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη καταφέρει να προσδιορίσουν με σαφήνεια τα αίτια που την προκαλούν. Υπάρχουν διάφορες θεωρίες για τον λόγο που η λεύκη εκδηλώνεται σε κάποια άτομα: κληρονομικότητα, ιστορικό ηλιακών εγκαυμάτων, συναισθηματική φόρτιση. Ωστόσο, τρεις είναι οι βασικές επικρατούσες θεωρίες, χωρίς απόλυτη επιβεβαίωση:

  • Καταστροφή των μελανοκυττάρων (των κυττάρων που παράγουν την χρωστική ουσία του δέρματος, την μελανίνη) από την μη φυσιολογική λειτουργία νευρικών κυττάρων του οργανισμού.
  • Αυτοκαταστροφή των μελανοκυττάρων.
  • Λανθασμένη επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος στα μελανοκύτταρα με αποτέλεσμα την καταστροφή τους και τον επικείμενο αποχρωματισμό του δέρματος. Πρόκειται για την πλέον αποδεκτή θεωρία, βάσει της οποίας προκύπτει και ο αυτοάνοσος χαρακτήρας της λεύκης ως ασθένεια.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share