Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Κάρφωσε» Ελευθερία και Αλέξη ο Τριαντάφυλλος - «Πέρασαν πολύ καλά μαζί...»

Ήταν αυτοί που έκαναν έρωτα στο δάσος;

5 Ιουλίου 2021 23:39
Survivor 4: «Κάρφωσε» Ελευθερία και Αλέξη ο Τριαντάφυλλος - «Πέρασαν πολύ καλά μαζί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να μην είναι μέσα στους φιναλίστ, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει πανικό και να κλέβει την παράσταση, ακόμα και στον μεγάλο τελικό του Survivor 4!

Εκτός από τις δηλώσεις των δύο φιναλίστ, Σάκη και Ηλία, πολλές ήταν και οι φορές που ο Γιώργος Λιανός έδινε τον λόγο στους πρώην παίκτες του παιχνιδιού.

Survivor 4: Η μεγάλη αποκάλυψη του «Ντάφυ» για Αλέξη και Ελευθερία

Ο Ντάφυ λοιπόν μέσα σε όλα, την ώρα που μιλούσε ο Πάνος Καλίδης, θέλησε να αρπάξει το μικρόφωνο και να προχωρήσει σε μια αποκάλυψη που δεν περίμεναν ποτέ!

Συγκεκριμένα, μετά από την απαίτηση κοινού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, αποφάσισε να αποκαλύψει μπροστά σε όλους τους παίκτες που.. συνουσιάστηκαν!

Ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να τον συγκρατήσει, με τον ίδιον ενώ δέχτηκε να μην πει τίποτα, την τελευταία στιγμή σηκώνεται και λέει «Πάντως πολύ καλά παιδιά, που πέρασαν πολύ καλά ήταν ο Άλεξ και η Ελευθερία, φιλάκια!», με την τραγουδίστρια να παθαίνει σοκ και να φωνάζει «Τι λέει;;»!

Η αποκάλυψη λοιπόν μόλις έγινε και η απόρια όλων λύθηκε!

Survivor 4 - Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος με πήρε να με καλέσει στα γενέθλιά του αλλά...»

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο ΤΥΠΟΣ TV και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου, μιλώντας φυσικά για το Survivor 4.

Λίγο πριν τον αποψινό ημιτελικό ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης αποκαλύπτει ποιον θέλει νικητή, ενώ αναφέρεται και στην αποχώρηση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά

Ποιοι προβλέπεις ότι θα φτάσουν τελικό και ποιος θεωρείς ότι είναι το φαβορί για να πάρει το έπαθλο;
Πιστεύω ότι στον τελικό θα φτάσεις σίγουρα ο Σάκης και η δεύτερη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στον Ηλία και τον Κόρο. Ποιος είναι το φαβορί δεν ξέρω, αλλά προσωπικά θα ήθελα να το πάρει ο Ηλίας ή ο Κόρομι γιατί ήμασταν πολύ κοντά και με τους δύο όσο ήμουν στο παιχνίδι, τους εκτιμώ, τους σέβομαι, τους αγαπώ και νομίζω ότι αξίζουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Survivor 4 - Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος με πήρε να με καλέσει στα γενέθλιά του αλλά...»

Μετά το παιχνίδι με ποιους κρατάς επαφή; Με τον Τριαντάφυλλο μιλήσατε για να λύσετε την οποιαδήποτε παρεξήγηση;
Όπως και στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους συντονίζεσαι περισσότερο και κάνεις πολλή παρέα, με άλλους λιγότερο και με άλλους καθόλου. Με τα περισσότερα παιδιά έχω επαφή και μιλάμε και με κάποιους βρισκόμαστε κιόλας ή θα βρεθούμε σύντομα. Ναι, έχουμε μιλήσει με τον Τριαντάφυλλο και είναι όλα μια χαρά. Με πήρε να με καλέσει στα γενέθλιά του αλλά έλειπα εκτός Αθηνών.

Νιώθεις ότι αποχώρησες την κατάλληλη στιγμή ή θα ήθελες να φτάσεις στον τελικό;
Παρακολουθούσα το παιχνίδι, μετά την αποχώρησή μου, κάνοντας ζάπινγκ. Ένιωσα, με τα όσα είδα, ότι έφυγα την καταλληλότερη στιγμή. Όταν αποχώρησα, φαινόταν σαν λάθος για όλους έφυγα νωρίς, ακόμη και από την παραγωγή δεν το πίστευαν. Πιστεύω όμως, ότι όλα γίνονται όπως πρέπει. Οπότε, ναι, νομίζω ότι έφυγα τη σωστή στιγμή.

Απογοητεύτηκες από συμπεριφορές συμπαικτών που τους είχες αλλιώς στο μυαλό σου;
Ναι, έχω απογοητευτεί. Έχω υπάρξει όμως στο παιχνίδι, ξέρω ότι με την τόσο μεγάλη πείνα, την εξάντληση από τα αγωνίσματα, την ταλαιπωρία που περνάμε, το μυαλό λειτουργεί πολύ καθαρά. Σίγουρα βέβαια κάποιοι είχαν και συγκεκριμένη στρατηγική για να πάνε όσο πιο μακριά μπορούσαν.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share