Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η παραγωγή... το τερμάτισε - Έφτιαξε βίντεο μόνο για Σάκη και Μαριαλένα

Το έκαναν... Battle of the Couples με τον Ηλία και την κοπέλα του

5 Ιουλίου 2021 23:33
Survivor 4: Η παραγωγή... το τερμάτισε - Έφτιαξε βίντεο μόνο για Σάκη και Μαριαλένα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μεγάλη βραδιά του Survivor 4 εξελίσσεται αρκετά ευχάριστα, με τον Σάκη και τον Ηλία να βρίσκονται μια ανάσα πριν από την αποκάλυψη του νικητή.

Οι δύο φιναλίστ προχώρησαν αρχικά στις πρώτες τους δηλώσεις, ενώ αργότερα η Ελευθερία Ελευθερίου βγήκε στη σκηνή και τα έσπασε όλα.

Καθ' όλη την διάρκεια, η παραγωγή έπαιζε και μερικά βιντεάκια από την όλη διάρκεια του παιχνιδιού και ένα από αυτά αφορούσε αποκλειστικά τον Σάκη και την Μαριαλένα!

Συγκεκριμένα, προβλήθηκαν όλες οι τρυφερές τους στιγμές, από την πρώτη έως και την τελευταία, ενώ μέσα στο βίντεο περιλαμβανόταν φυσικά και η πρώτη αντίδραση της Μαριαλένας μόλις είδε να εισβάλλει στο παιχνίδι ο πρώην σύντροφος της, με την ίδια τώρα να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τη σχέση τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως το ζευγάρι όσο παρακολουθούσε το βίντεο αγκαλιαζόταν, ενώ η Μαριαλένα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η συγκίνηση του Ηλία με την κοπέλα του

Αρκετά ρομαντικός είναι ο αποψινός τελικός του Survivor, μιας και οι δύο φιναλίστ, Σάκης και Ηλίας, δηλώνουν τρελοί και ερωτευμένοι.

Η παραγωγή, προκειμένου να εξελιχθεί όμορφα η βραδιά και να ξεαγχώσει τα δύο παιδιά, έχει ετοιμάσει μια σειρά από βιντεάκια, με στιγμές των παικτών από όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Μετά το απόσπασμα λοιπόν που ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο στην Μαριαλένα και τον Σάκη, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, κατέβηκε στη σκηνή και έκατσε δίπλα του.

Ο Ηλίας δεν σταμάτησε να την κοιτά μες την μάτια, με την πρώην παίκτρια του GNTM 3 να αποκαλύπτει πως γνωρίζονται 5 χρόνια, ωστόσο είναι λίγο καιρό μαζί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share