Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 05/07, ΘΡΙΛΕΡ: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Έχουμε τον θριαμβευτή πριν ξεκινήσει ο τελικός!

5 Ιουλίου 2021 20:50
Survivor spoiler 05/07, ΘΡΙΛΕΡ: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Κανονικό θρίλερ επικρατεί για τον τελικό του Survivor, με το μεγάλο νικητή που θα πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ να κρίνεται, σε μια ψηφοφορία που αναμένεται να «σπάσει» καρδιές.

Μπορεί ακόμα οι τηλεφωνικές γραμμές να μην έχουν ανοίξει, κάτι που θα γίνει αμέσως μόλις ξεκινήσει ο τελικός και ο λόγος που έχει συμβεί αυτό είναι επειδή ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή δεν θέλει να διαρρεύσει το παραμικρό! Από την στιγμή όμως που υπάρχουν οι διαδικτυακές ψηφοφορίες μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη ιδέα για το τι θα δούμε απόψε!

Σίγουρα οι ψηφοφορίες αυτές δεν είναι έγκυρες αλλά σπανίως πέφτουν εκτός και μας δείχνουν την τάση του τηλεοπτικού κοινού. Τι δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις λοιπόν; Ότι πάμε για βραδιά θρίλερ με τα πάντα να ανατρέπονται!

Survivor spoiler 05/07: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 4!

Survivor spoiler 05/07: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 4 και των 100.000 ευρώ;

Οι πρώτες ενδείξεις λοιπόν δείχνουν ντέρμπι όμως υπάρχει ένα παιδί που προηγείται έστω και ελάχιστα! Αυτός είναι ο... Σάκης Κατσούλης! Ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης του Survivor 4, βάσει στατιστικών, είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει τη νίκη αφού σχεδόν σ' όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες προηγείται (με μικρή ωστόσο διαφορά) ενώ στον τελικό αναμένεται να πάρει και τις ψήφους που πήρε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον χθεσινό ημιτελικό.

Επίσης πληροφορίες του Athensmagazine.gr από το Άλσος Βεϊκου, όπου διεξήχθη ο χθεσινός ημιτελικός, αναφέρουν πως το ρεύμα δείχνει Σάκη Κατσούλη! Μπορεί στην τηλεόραση να ακουγόντουσαν αρκετά συνθήματα και για τον Ηλία, όμως εκτός πλατό γινόταν ένας μικρός πανικός για τον Σάκη θυμίζοντας εποχές... Ντάνου!

Επομένως ο Σάκης Κατσούλης φαντάζει για το μεγάλο φαβορί, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στην ψηφοφορία που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, με τις τηλεφωνικές γραμμές να παραμένουν ανοικτές για σχεδόν τέσσερις ώρες και το όνομα του νικητή να ανακοινώνεται γύρω στις 02:00 το μεσάνυχτα!

Αξίζει να πούμε, πάντως, ότι η ψηφοφορία του A5thensmagazine.gr δεν αναδεικνύει ξεκάθαρο νικητή. Ο Σάκης έχει το προβάδισμα, αλλά οι ψήφοι είναι πραγματικά πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους, στα όρια του λάθους και της ανατροπής. Πάμε για βραδιά θρίλερ...

Τι δείχνουν οι στοιχηματικές;

Στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα συζητήθηκαν οι παίκτες που έφτασαν στον τελικό και αναφέρθηκαν τα στοιχήματα για τον πιθανό νικητή. Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι traders προεξοφλούν την επικράτηση του Σάκη Κατσούλη. Ξεκάθαρη η διαφορά υπερ του Σάκη δείχνουν τα στοιχήματα, ενώ με άνεση πέρασαν στον τελικό Κατσούλης - Μπόγδανος. Μάχη ψήφο με ψήφο έδωσαν ο Κόρο και η Μαριαλένα, με την παίκτρια να περνάει στους τρεις του ημιτελικού, αλλά να μένει εκεί!

Στα highlights της βραδιάς ήταν η συνάντηση και τα αστεία περιστατικά των παλιών παικτών, η απουσία της Νικολέτας Νικολαΐδη λόγω κορονοϊού, και η εξαφάνιση» του James Καφετζή που έφτασε στο Γαλάτσι και δεν μπήκε ποτέ στον χώρο της τηλεοπτικής προβολής. Στον τελικό της Δευτέρας (5/7) θα τραγουδήσουν ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλλίδης, ενώ το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει τον νικητή του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share