Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 05/07: Ο Σάκης δεν έβλεπε Survivor αλλά... έκανε δοκιμαστικά με τη Μαριαλένα!

Όλα... στημένα για χάρη του ζευγαριού και της τηλεθέασης

5 Ιουλίου 2021 19:27
Survivor spoiler 05/07: Ο Σάκης δεν έβλεπε Survivor αλλά... έκανε δοκιμαστικά με τη Μαριαλένα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Έχουμε αναφερθεί από αυτό το σημείο αρκετές φορές στο πόσο... κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της έκανε η παραγωγή του Survivor το φετινό παιχνίδι, ώστε να κερδίσει παραπάνω νούμερα τηλεθέασης, με αρκετά ψέμματα να έρχονται στην φόρα.

Πολλά εξ αυτών αφορούν τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, από τη στιγμή που ισχυρίζονται πως χώρισαν μέχρι την ώρα, όπου ξαναβρέθηκαν μαζί στο παιχνίδι. Θυμόμαστε τη Μαριαλένα να εκπλήσσεται με την εμφάνιση του Σάκη στο νησί και να τον κατηγορεί, αλλά τελικά μάλλον ήξερε πως μπορεί να έμπαινε.

Survivor spoiler: Η Μαριαλένα μίλησε για το στήσιμο της παραγωγής με τον Σάκη... με άλλα λόγια

Η Μαριαλένα ξεκαθάρισε μέσω της συνέντευξής της στο «Love it», ότι δεν έκαναν μαζί την αίτηση, μιας και είχαν χωρίσει. Τον είχε συναντήσει, όμως, στα δοκιμαστικά για τα αγωνίσματα και τις σχετικές επιδόσεις των παικτών, γεγονός που φανερώνει, ότι τελικά η έκπληξή της δεν ήταν τόσο μεγάλη τη στιγμή που τον είδε με την Χριστίνα Κεφαλά στον Άγιο Δομίνικο, αλλά ήταν περισσότερο τρικ της παραγωγής για την τηλεθέαση.

Με τον καιρό, φυσικά, όλα αποκαλύπτονταν σχετικά με το γεγονός, ότι αμφότεροι γνώριζαν για την πιθανή παρουσία του άλλου στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά αυτή την φορά η ίδια η Μαριαλένα, που... θυμήθηκε να στενοχωρηθεί για τον Γιώργο Λιβάνη, το επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό. Η συνύπαρξή τους στο παιχνίδι ήταν ξεκάθαρα μια κίνηση της παραγωγής για τα νούμερα, όπως και το... ρομάντζο τους στη διάρκεια του παιχνιδιού, αφού εκτός αυτού ακόμη ξεκαθαρίζουν, ότι δεν είναι μαζί.

Όλα, λοιπόν, έγιναν για λίγη τηλεθέαση από την παραγωγή και λίγο περισσότερα χρήματα για τους δύο παίκτες. Έστω κι αν δεν το είπε ευθέως η Μαριαλένα, αυτό συνέβη...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share