Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Σε σύγχυση η παραγωγή - Οι απαγορεύσεις σε δημοσιογράφους και πρώην παίκτες

Τη στιγμή που τα υγειονομικά μέτρα δεν υπάρχουν...

5 Ιουλίου 2021 16:59
Survivor 4: Σε σύγχυση η παραγωγή - Οι απαγορεύσεις σε δημοσιογράφους και πρώην παίκτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor έχει φτάσει πια στο τέλος του, με την παραγωγή να έχει υποπέσει σε αρκετά ατοπήματα, πάντως, δείχνοντας πως υπάρχει σύγχυση στις απαγορεύσεις, που θέτει, αν και φαίνεται ότι τα υγειονομικά μέτρα παράλληλα πάνε... περίπατο.

Ο Ορέστης Τσανγκ, συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not, όπου μίλησε για το Survivor και για τον χθεσινοβραδινό ημιτελικό, όπου Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος πέρασαν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν την νίκη.

Ωστόσο, δεν έχει παραξενέψει κανέναν το γεγονός πως παλιοί παίκτες, δεν έχουν παρευρεθεί σε κανέναν τελικό ή ημιτελικό; Ο επιχειρηματίας, αποκάλυψε ωστόσο τον λόγο και είναι απίστευτος.

«Εγώ προσωπικά θα ήθελα να πάω και να παρακολουθήσω τον τελικό, αλλά μας το έχουν απαγορεύσει από τον δεύτερο κιόλας Survivor. H παραγωγή δεν ήθελε να πάμε, αφού είναι η δική τους βραδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Ορέστης Τσανγκ.

Η απαγόρευση στους δημοσιογράφους

Τις πρώτες τους δηλώσεις στις κάμερες έκαναν τόσο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όσο και ο Γιώργος Κόρομι μετά τον ημιτελικό του Survivor 4. Μπορεί κανένας από τους δυο να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό, ωστόσο, δήλωσαν ήδη κερδισμένοι.

«Εγώ αισθάνομαι δυστυχισμένος γιατί τελείωσε όλο αυτό που ήταν μαγικό. Ήταν τόσο δύσκολοι αυτοί οι επτά μήνες. Μοναδικές στιγμές, χαρές, λύπες, κλάμα, χαμόγελο και γέλιο πολύ, και σου μένει κάτι γλυκό από όλο αυτό. Είναι σαν όνειρο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κόρομι.

Ενώ, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Εγώ δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ. Μπορεί να μην είμαι στους τελικούς αλλά ήμουν στους ημιτελικούς, είμαι με τον Κόρο από την πρώτη ημέρα και είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Με όλα αυτά τα βίντεο που είδαμε, εγώ ήθελα να ξαναγυρίσω πίσω. Τι να πω… Όλα καλά. Τελείωσε όλο αυτό το όνειρο που λέγεται Survivor. Είναι όλο περίεργο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που μας στήριξε, αυτή την αγάπη που είδαμε σήμερα. Αυτά τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω αλήθεια».

Μετά την προβολή των δηλώσεων στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε στον αέρα πως η παραγωγή απαγόρευσε στους δημοσιογράφους των καναλιών να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για τα προσωπικά τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share