Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 04/07, οριστικό: Κόρο ή Μαριαλένα; Αυτός ο παίκτης περνάει στον ημιτελικό!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

4 Ιουλίου 2021 13:26
Survivor spoiler 04/07, οριστικό: Κόρο ή Μαριαλένα; Αυτός ο παίκτης περνάει στον ημιτελικό!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 04/07: Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 4 έφτασε και πλέον είναι όλα έτοιμα για να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής! Ποιος όμως θα περάσει σήμερα στον ημιτελικό;

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι έχουν μπει στην διαδικασία της ψηφοφορίας από το βράδυ της Τετάρτης, με τις κάλπες να κλείνουν λίγο μετά την έναρξη του σημερινού επεισοδίου που θα είναι live από το Γαλάτσι! Εκεί ένας εκ των δύο θα αποχωρήσει και στην συνέχεια αυτός που θα περάσει θα μπει στην διαδικασία της ψηφοφορίας, μαζί με τους Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο που έχουν περάσει ήδη στον μεγάλο ημιτελικό!

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως είναι αρκετά πιθανό το σενάριο να αποχωρήσουν οι οι δύο, καθώς απόψε θα έχουμε δύο αποχωρήσεις! Μια στην αρχή ανάμεσα σε Μαριαλένα και Κόρο και μια στο τέλος του επεισοδίου ανάμεσα στους τρεις που θα απομείνουν για να βγει το ζευγάρι του τελικού της Δευτέρας (05/07)!

Survivor spoiler 04/07, οριστικό: Κόρο ή Μαριαλένα;

Survivor spoiler 04/07: Μαριαλένα ή Γιώργος περνάει στον ημιτελικό;

Πάμε τώρα στην αποκάλυψη της ημέρας! Από την δεύτερη κιόλας μέρα σας είχαμε αποκαλύψει πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αυτή που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στην επόμενη φάση του Survivor 4 και με βάση τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αλλά και με άλλα στοιχεία!

Μαριαλένα και Κόρο είναι οι μόνοι παίκτες που έχουν απομείνει μέσα στο παιχνίδι από την πρώτη κιόλας μέρα, όμως μόνο ένας θα συνεχίσει! Μπορεί και κανένας! Τι αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μας για σήμερα;

Πως η διαφορά ανάμεσα σε Μαριαλένα και Γιώργο έχει μεγαλώσει και πολύ δύσκολα αλλάζει! Επομένως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δείχνει να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Survivor. Τώρα αν θα συνεχίσει στον τελικό της Δευτέρας (05/07) θα φανεί από την επόμενη ψηφοφορία που θα ξεκινήσει αμέσως μετά την αποχώρηση!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί μια μέρα γεμάτη Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share