Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Survivor: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεσκίζει τον Ηλία Μπόγδανο λίγο πριν τον τελικό!

"Ο Ηλίας όταν έχασε την..."

1 Ιουλίου 2021 14:25
Survivor: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεσκίζει τον Ηλία Μπόγδανο λίγο πριν τον τελικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του Γιώργου Ασημακόπουλου στην Ελλάδα - δείτε εδώ φωτογραφίες - στον αέρα της εκπομπής Love it προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε μετά την απομάκρυνσή του από την παραλία.

Σε αυτές σχολιάζει τους συμπαίκτες του και στοχοποιεί περισσότερο από όλους τον Ηλία Μπόγδανο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου
«Δεν περίμενα ότι θα κάτσω τόσους μήνες. Για μένα ήταν άθλος όλο αυτό.

Η σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας μπορεί να είναι στρατηγική για να πάνε παρακάτω. Αν είναι κάτι αληθινό θα κρατήσει και όταν οι κάμερες σβήσουν. Θεωρώ ότι ο Σάκης έχει παρακολουθήσει το Survivor, ξέρει πράγματα για τους στόχους, για τους ανθρώπους και πώς μπορεί να τους πλησιάσει.

Ο Γιώργος Κόρομι για μένα θα ήθελα να είναι ο νικητής του Survivor, το λέω τόσο απλά, ωμά και χύμα γιατί είναι πραγματικός Survivor», εξομολογείται ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μπαίνει στο στόχαστρο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τον «καρφώνει» για όσα έγιναν στο Survivor.

«Μπορεί να άλλαξε η στάση του Ηλία Μπόγδανου απέναντί μας. Ο Ηλίας τα πάει καλά με όλους και ήξερε ότι δεν θα βγει υποψήφιος και έπαιζε εκ του ασφαλούς. Μας άφησε στον πάγκο και πήγαινε μιλούσε με τον Σάκη, πράγματα που δεν τα είχε κάνει πιο παλιά. Είναι περίεργο ένας άνθρωπος να τα έχει καλά με όλους. Ο Ηλίας όταν έχασε την ασπίδα προστασίας των Amigos, ξεκίνησε να πλησιάζει τον Σάκη. Δεν κάναμε κάτι στον Ηλία, αυτός μας έκανε. Μπορεί να είναι στρατηγική να φανεί αδύναμος, ότι βάλλεται. Έτσι κι αλλιώς ήταν όλη μέρα με την Μαριαλένα και τον Σάκη, οπότε εκεί που ήταν στενοχωρημένος μπορούσε να βρει ανθρώπους να μιλήσει», λέει.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share