Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 01/07: Αυτός ο παίκτης θα περάσει στον ημιτελικό! Μαριαλένα ή Κόρο;

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Μια ανάσα από τον μεγάλο ημιτελικό

1 Ιουλίου 2021 09:00
Survivor spoiler 01/07: Αυτός ο παίκτης θα περάσει στον ημιτελικό! Μαριαλένα ή Κόρο;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Παρελθόν αποτελεί ο Άγιος Δομίνικος για τους παίκτες του Survivor 4 αφού, αυτή την στιγμή που μιλάνε, βρίσκονται στον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Το αγωνιστικό Survivor 4 τελείωσε και πλέον περιμένουμε ημιτελικό και τελικό που θα διεξαχθούν σε ελληνικό έδαφος, Κυριακή και Δευτέρα. Εκεί έχουν ήδη προκριθεί οι Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος ενώ αναμένεται να πάρει θέση δίπλα τους και ένας εκ των Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργο Κόρομι.

Οι δύο τελευταίοι από χτες το βράδυ έχουν μπει στην διαδικασία να ψηφιστούν από το τηλεοπτικό κοινό, με τις τηλεφωνικές γραμμές να κλείνουν λίγο μετά την έναρξη του ημιτελικού και να ανακοινώνεται αμέσως το αποτέλεσμα ώστε να προχωρήσουμε στον ημιτελικό!

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που θα προκριθεί όμως; Η Μαριαλένα ή ο Γιώργος;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως αποτέλεσμα δεν έχουμε αφού οι τηλεφωνικές γραμμές είναι ακόμα ανοικτές! Αλλά βάση διαδικτυακών ψηφοφοριών αλλά και τη λογική φαίνεται πως ένας εκ των δύο έχει το μεγάλο προβάδισμα! Ποιος είναι αυτός;

Survivor spoiler 01/07: Αυτός ο παίκτης θα περάσει στον ημιτελικό! Μαριαλένα ή Κόρο;

Η Μαριαλένα! Και θα εξηγήσουμε το γιατί!

Ήδη στις διαδικτυακές ψηφοφορίες δείχνει να είναι πιο μπροστά από τον Κόρο (με διαφορά που ανατρέπεται) όμως έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα! Ποιο είναι αυτό; Πως μαζί της θα έχει τους ψηφοφόρους του Σάκη Κατσούλη αλλά και του... Τριαντάφυλλου, ο οποίος την στηρίζει φανατικά μέσα από τα social media, στέλνοντας το δικό του μήνυμα συμπαράστασης!

Επομένως πάμε για ημιτελικό Σάκη Κατσούλη, Ηλία Μπόγδανο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το spoil της Κυριακής θα σας ενημερώσουμε! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr, όσο θα μπορείτε να παίρνετε μέρος και στη δική μας ψηφοφορία παρακάτω:

Survivor spoiler: Ποιος θέλετε να περάσει στον ημιτελικό;
Μαριαλένα
ΚÏŒρο
Created with SiteListener
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share