Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού - Οι παίκτες εξιστορούν όλα όσα έχουν βιώσει 7 μήνες

Πλάνταξαν στο κλάμα - «Είναι μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη για πάντα»

1 Ιουλίου 2021 08:11
Survivor 4: Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού - Οι παίκτες εξιστορούν όλα όσα έχουν βιώσει 7 μήνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το τελευταίο συμβούλιο του νησιού ολοκληρώθηκε το χθεσινό (30/06) επεισόδιο του Survivor 4, με τους παίκτες να είναι φανερά συγκινημένοι.

Μετά την λήξη του τελευταίου αγώνα για φέτος, οι 4 εναπομείνατες παίκτες -Ηλίας, Κόρο, Σάκης, Μαριαλένα- επέστρεψαν για τελευταία φορά στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, με σκοπό να μαζέψουν τα ελάχιστα πράγματα τους και να αποχαιρετήσουν το νησί και την καλύβα τους.

Φυσικά, τα δάκρυα δεν άργησαν να εμφανιστούν, ενώ με την ίδια διάθεση έφτασαν και στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Παρέα με τον Γιώργο Λιανό, οι παίκτες εξιστόρησαν όλα όσα έχουν βιώσει στο παιχνίδι 7 μήνες, αποκάλυψαν τι κέρδισαν από την εμπειρία αυτή, τους τσακωμούς και τις εντάσεις που θα αφήσουν πίσω, αλλά και τις αποχωρήσεις των συμπαικτών τους που τους στεναχώρησαν περισσότερο.

Στο μεταξύ, άνοιξαν οι γραμμές για την Μαριαλένα και τον Κόρο, ένας από τους οποίους θα μείνει εκτός και δεν θα καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο ημιτελικό, που πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή, 4 Ιουλίου.

Αυτό είναι το φαβορί για τον τελικό

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι 4 παίκτες του Survivor 4 για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στην Αθήνα.

Σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο του θα παρακολουθήσουμε από τον Άγιο Δομίνικο και όλοι αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ώστε να δώσουν το παρών στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/7.

Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι παίκτες που διεκδικούν τη νίκη. Ποιος όμως αποτελεί φαβορί σύμφωνα με τα στοιχεία τις στοιχηματικές;

Το Πρωινό αποκάλυψε πως στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σάκης, ο οποίος αποδείχθηκε ο πιο δυνατός παίκτης αγωνιστικά. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν ο Κόρομι με τον Ηλία , με τον πρώτο να κάνει την ανατροπή, αφού πέρασε μπροστά, ενώ στην τρίτη βρίσκεται η Μαριαλένα.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share