Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Άνοιξε το Instagram ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά την αποχώρησή του - Αγνώριστος

Καλέ σοκ! Ξυρίστηκε, κουρεύτηκε, αγνώριστος ο πρώην παίκτης!

30 Ιουνίου 2021 10:47
Survivor 4: Άνοιξε το Instagram ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά την αποχώρησή του - Αγνώριστος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το Survivor λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό - που δεν ξέρουμε αν θα γίνει ακόμα - και αυτή την στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στην διαδρομή για την επιστροφή στο σπίτι του, στην Ελλάδα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι πήρε το κινητό στα χέρια του και αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση, το πρώτο του story, και να ευχαριστήσει μέσα από αυτό τον κόσμο που τον στήριξε και που του δείχνει την αγάπη του μέσω μηνυμάτων και όχι μόνο.

Τα βίντεο του Γιώργου Ασημακόπουλου

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη, σας αγαπώ όλους, επιστρέφω παιδιά κι ανυπομονώ να δω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την Ελλάδα. Welcome back, welcome back to reality. Σας αγαπώ όλους", είπε χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο!

Αυτό είναι το ποσό που θα δωρίσει ο Ασημακόπουλος στα παιδάκια με καρκίνο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πίσω από το χαμόγελό του κρύβει ένα δράμα. Ο πρώην παίκτης του Survivor μετά από πολύ καιρό μέσα στο παιχνίδι αποκάλυψε πως έχασε τον αδερφό του από καρκίνο.

"Είχαμε μια απώλεια, δραματική για εμένα. Μου στοίχισε τα παιδικά μου χρόνια, χάσαμε τον αδερφό μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια. Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια, έπρεπε να στηρίζω τους γονείς μου. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία. Ήμουν μικρός τότε δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Είχα στήριγμα τον αδερφό μου τον Γιάννη. Ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι και ο μεγάλος μου αδερφός με πρόσεχε. Κάθε σπίτι έχει και τα δικά του προβλήματα. Αυτό με έκανε να σέβομαι αυτά που μου έχει δώσει ο Θεός. Την υγεία μου, σωματική και ψυχική", είπε ο ίδιος.

Ενώ συνέχισε: "Είχα τύψεις και δεν ήθελα να κάνω τους γονείς μου να περάσουν τέτοιο πόνο. Το να χάνεις τον αδερφό σου στα 10 του χρόνια και εσύ να είσαι 14… Δεν το εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να το ζήσει αυτό. Ήταν 4-5 δραματικά χρόνια στη ζωή μου. Είμαι ένα παιδί πολύ σωστό γιατί δεν θέλω να προκαλέσω άλλο πόνο στους γονείς μου. Στο παιχνίδι έχω πιάσει τον εαυτό μου να ξυπνάω το βράδυ επειδή τον έβλεπα τον Αλέξανδρο στον ύπνο μου, που στη νορμάλ μου ζωή δεν συνέβαινε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτά είναι σημαντικά εφόδια για το μέλλον μου. Έχω αλλάξει πολύ σαν άνθρωπος".

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share