Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 30/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό!

Τελευταίο αγώνισμα για το φετινό Survivor - Τίτλοι τέλους!

30 Ιουνίου 2021 07:46
Survivor spoiler 30/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 30/06: Το μεγάλο φινάλε έφτασε. Τελευταίος αγώνας για το Survivor 4, ποιος παίκτης θα κερδίσει το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό!

Χτες μεγάλος νικητής ήταν (ποιος άλλος;) ο Σάκης Κατσούλης με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο αφού κέρδισε και τις 14 αναμετρήσεις που έπαιξε, απέναντι σε Ηλία Μπόγδανο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (7-0 τον καθένα) και εξασφάλισε μια θέση στον ημιτελικό!

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα καθώς Σάκης Κατσούλης δεν υπάρχει και στο τελευταίο αγώνισμα του φετινού Survivor θα αγωνιστούν Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι! Ο νικητής θα πάρει θέση στον ημιτελικό, δίπλα στον Σάκη Κατσούλη και οι άλλοι δύο θα μπουν στην ψηφοφορία του κοινού για να εξασφαλίσουν το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο, με τον παίκτη που περισσεύει να παίρνει την τέταρτη θέση! Ποιος θα κερδίσει;

Survivor 4 spoiler: Ποιος κερδίζει το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό;

Μεγάλη μάχη απόψε και ίσως η πιο αμφίρροπη καθώς Σάκης Κατσούλης δεν υπάρχει στην εξίσωση και θα είναι απλός θεατής. Αν μιλούσαμε πριν δύο, τρεις βδομάδες θα δίναμε μεγάλο φαβορί τον Ηλία Μπόγδανο, όμως ο τραγουδιστής τελευταία έχει πέσει πολύ αγωνιστικά και ψάχνει μια τελευταία αναλαμπή!

Αν θέλετε προσωπική εκτίμηση βλέπουμε αρκετές πιθανότητες για τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος είναι και ξεκούραστος καθώς δεν πήρε μέρος στο χθεσινό αγώνισμα, ενώ και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει αποδείξει πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν άνδρα, έχοντας κερδίσει μάλιστα αγώνες από την μέρα που έγινε ατομικό το αγώνισμα!

Survivor spoiler 30/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό!

Ακόμα το Athensmagazine.gr δεν γνωρίζει το spoil, αφού τις τελευταίες μέρες γίνονται αργά γνωστά και ειδικά σήμερα έχει ιδιαίτερη σημασία αφού πρόκειται για το τελευταίο spoil του Survivor 4! Ραντεβού λοιπόν σε λίγες ώρες για τον νικητή της ημέρας και μετά τα ξαναλέμε από... 2020! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για κάθε εξέλιξη σχετικά με την τελευταία μέρα δράσης στο Survivor 4.

UPDATE: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νικητής σήμερα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share