Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 28/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει τον πρώτο αγώνα κατάταξης!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

28 Ιουνίου 2021 08:02
Survivor spoiler 28/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει τον πρώτο αγώνα κατάταξης!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 28/06: Τελευταία βδομάδα του Survivor, αφού την επόμενη Δευτέρα έχουμε τον μεγάλο τελικό στην Ελλάδα και οι 4 παίκτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι θα παίξουν για τους αγώνες κατάταξης με μεγάλα έπαθλα!

Χτες είδαμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι αυτός που αποχώρησε τελευταίος από τον Άγιο Δομίνικο, με τους υπόλοιπους τέσσερις παίκτες να πηγαίνουν στην Αθήνα για την τελική φάση του Survivor 4! Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι είναι οι τέσσερις φιναλίστ που απο σήμερα θα πάρουν μέρος στους αγώνες κατάταξης για να περάσουν στον ημιτελικό και οι δύο τελευταίοι να μπουν στην διαδικασία ψηφοφορίας!

Δηλαδή οι δύο πρώτοι πάνε απευθείας στον ημιτελικό της Κυριακής και οι άλλοι δύο θα μπουν στην ψηφοφορία του κοινού! Μάλιστα τα έπαθλα που θα συνοδέψουν τους αγώνες κατάταξης θα είναι τεράστια ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και το έπαθλο του αυτοκινήτου!

Εδώ βέβαια προκαλεί ερωτηματικό τι θα γίνει με τον Σάκη Κατσούλη, αφού έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στον ημιτελικό από την προηγούμενη εβδομάδα!

Survivor spoiler 28/06

Survivor spoiler 28/06: Ποιος παίκτης κερδίζει τον πρώτο αγώνα κατάταξης;

Και πάμε στο αγωνιστικό κομμάτια! Ερωτηματικό παραμένει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία πήγε στο νοσοκομείο και δεν γνωρίζουμε σε τι φάση θα είναι σήμερα και αν θα μπορέσει να αγωνιστεί! Σίγουρα πολλές απορίες θα μας λύσει και το trailer που θα μας δώσει ο ΣΚΑΙ σε λίγα λεπτά!

Όπως και να έχει πάντως μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι και σήμερα ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του φετινού Survivor και βεβαίως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον τελικό της επόμενης Δευτέρας στην Αθήνα!

Ακόμα spoil για απόψε δεν γνωρίζουμε, όπως ερωτηματικό είναι το τι θα γίνει αν κερδίσει ένας παίκτης πάνω από έναν αγώνα κατάταξης! Σίγουρα οι απαντήσεις μας θα λυθούν εντός της ημέρας! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share