Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Τροχαίο ατύχημα για Τζέιμς, Άννα Μαρία και Μπάρτζη!

Τι συνέβη;

27 Ιουνίου 2021 12:51
Survivor 4: Τροχαίο ατύχημα για Τζέιμς, Άννα Μαρία και Μπάρτζη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν καλεσμένος χθες (26/6) στην εκπομπή «Σου Κου Family» και μίλησε για ένα περιστατικό, όπου ενεπλάκη με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4, αποκάλυψε πως μετά την παρουσία τους στα Mad Video Music Awards, είχαν ένα ατύχημα στο δρόμο, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο ταξί τους.

Συγκεκριμένα, με τον Νίκο και την Άννα Μαρία Βέλλη, μετά το show αποφάσισαν να πάνε να πιούν ένα ποτό και να το γιορτάσουν, κάνοντας εξαιρετική παρέα μετά τον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, επειδή ήπιαν δυο παραπάνω, πήραν ταξί για να γυρίσουν σπίτι. Στο δρόμο λοιπόν, αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους.

Ο Τζέιμς και το τροχαίο με Άννα Μαρία και Μπάρτζη

«Συγγνώμη αν φαίνομαι κουρασμένος αλλά κοιμήθηκα μόνο 2 ώρες μετά από Mad. Μετά βγήκαμε, ήπιαμε 2 ποτάκια παραπάνω, οπότε είπαμε να μην οδηγήσω και να πάρουμε ταξί, που είναι και το πιο υπεύθυνο. Αλλά κάποιος άλλος που είχε πιει, έπιασε το τιμόνι κι έπεσε επάνω μας. Δεν έχω κοιμηθεί και δεν χτύπησε κανείς.

Η ουσία είναι όταν αποφασίσεις να πιάσεις το τιμόνι κι είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν επηρεάζεσαι μόνο εσύ αλλά επηρεάζεις και την ζωή κάποιου αλλουνού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Όταν ο Τζέιμς πήγε... με ύφος και η Μαλέσκου τον έδιωξε

Απίστευτο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής "Love It" του ΣΚΑΙ με την Ιωάννα Μαλέσκου να διώχνει από το πλατό της τον Τζέιμς Καφετζή!

Αφορμή στάθηκε η στάση του Τζέιμς, ο οποίος κοιτούσε το ρολόι του για να φτάσει η ώρα να φύγει, ενώ έκανε και επίθεση στους παρουσιαστές πως του έκαναν "πόλεμο" όσο εκείνος βρισκόταν μέσα στο Survivor.

“Είδα υλικό. Και είδα πώς βγάζατε εμπάθεια στο πρόσωπό μου. Γι΄αυτό και η οικογένειά μου ενοχλήθηκε… στεναχωρήθηκε και σταμάτησε να σας παρακολουθεί”, ήταν τα λόγια του Τζέιμς που έκαναν έξαλλη την Ιωάννα Μαλέσκου και αποφάσισε να τον διώξει ευγενικά από το πλατό.

Δείτε τα βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share