Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 26/06: «Πλακώθηκαν» Ασημακόπουλος και «Κόρο» με τον Ηλία!

«Διαλύονται» οι Amigos!

26 Ιουνίου 2021 13:22
Survivor spoiler 26/06: «Πλακώθηκαν» Ασημακόπουλος και «Κόρο» με τον Ηλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor έχει φτάσει πια στο τέλος του και οι Amigos φαίνεται πως έχουν... βαλθεί να δικαιώσουν τα περί λυκοφιλίας, που έχει αναφέρει πολλές φορές ο Σάκης Κατσούλης, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο να «αρπάζονται» μεταξύ τους.

Οι παίκτες είχαν αποφασίσει να "δώσουν" τις ζωές τους στον Ηλία, με σκοπό να νικήσει τον Σάκη, αφού αγωνιστικά είναι πολύ κοντά. Η απόφαση αυτή όμως τελικά δεν πήρε την τροπή που ήθελαν, αφού ο τραγουδιστής έχασε όλες του τις ζωές. Αυτό αυτομάτως σήμαινε, πως ο Κόρο που είχε ψηφίσει τον Σάκη, έπρεπε να αλλάξει την ψήφο του, αφού ο δεύτερος, κέρδισε δυο ασυλίες άρα βγήκε από την ψηφοφορία.

Τελικά, ο Σάκης ψήφισε τον Κόρο (αφού με τον Ηλία έχουν έρθει πιο κοντά), ενώ με την σειρά του ο Κόρο την Μαριαλένα. Ο δυο παίκτες λοιπόν, συμπλήρωσαν την τριάδα στο πλευρό του Ασημακόπουλου και βγήκαν στον τάκο.

Ο Γιώργος Κόρομι μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα στο συμβούλιο του νησιού, καθώς όπως ανέφερε πάντα αγωνίζεται στη ζωή του και θα το μετανιώνει μια ζωή που δεν τα έδωσε όλα στο αγώνισμα.

Όπως πληροφορηθήκαμε λοιπόν... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share