Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η Μαλέσκου και η... σκυλοτροφή - Άννα Μαρία και Μπάρτζης τρολλάρουν την παρουσιάστρια (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις για την εκπομπή της μετά τις παραιτήσεις

25 Ιουνίου 2021 14:39
Survivor 4: Η Μαλέσκου και η... σκυλοτροφή - Άννα Μαρία και Μπάρτζης τρολλάρουν την παρουσιάστρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης στη προσπάθεια τους να τρολλάρουν την Ιωάννα Μαλέσκου! Παράλληλα, θυμηθείτε όταν ο Νίκος Μπάρτζης είχε πάει στο πάνελ της Μαλέσκου και τα είχε κάνει όλα... "Aνάσταση"!

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στη προσπάθεια της να απαντήσει στην ατάκα που ακούστηκε στο παρελθόν στην εκπομπή Love it, πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι σκυλάκι της Ιωάννας Μαλέσκου, του πήγε ένα πιάτο σκύλου, γεμάτο με σκυλοτροφή!

Φυσικά αυτή η κίνηση της Άννας Μαρίας έγινε όπως ήταν λογικό, αντικείμενο συζήτησης και πλέον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει γύρω από το συγκεκριμένο θέμα η Ιωάννα Μαλέσκου και αν θα δώσει απαντήσεις.

Δείτε τη κίνηση τρολλαρίσματος από την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη στην Ιωάννα Μαλέσκου στο βίντεο που ακολουθεί:

Ιωάννα Μαλέσκου: Ραγδαίες εξελίξεις για την εκπομπή της μετά τις παραιτήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με συνεργάτες της να παραιτούνται από το «Love it» και την παρουσιάστρια να συνεχίζει να περνά δύσκολες ώρες.

Όπως φαίνεται λοιπόν αποχώρησε η αρχισυντάκτρια από την εκπομπή, με την Ιωάννα να λέει αρχικά: «Αυτές τις μέρες και ιδίως χθες συνειδητοποίησα κάποια πράγματα. Σπουδαιολογούμε και βάζουμε σε προτεραιότητα πράγματα τα οποία δεν αξίζει πραγματικά. Όλα έρχονται και παρέρχονται, συγκεκριμένα πράγματα είναι αυτά που μένουν.

Μάλιστα, στους τίτλους αρχής της εκπομπής, την Τετάρτη, υπήρχε το όνομα της αρχισυντάκτριας Δήμητρας Παλούδη, ωστόσο στη σημερινή εκπομπή έλειπε από την αρχή.

Η έναρξη της χθεσινής εκπομπής με τη Δήμητρα Παλούδη στους τίτλους:

Η έναρξη της σημερινής εκπομπής χωρίς τη Δήμητρα Παλούδη:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share