Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021

Survivor spoiler 24/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν από τον ημιτελικό!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

24 Ιουνίου 2021 20:22
Survivor spoiler 24/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν από τον ημιτελικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του και άλλη μια αποχώρηση έρχεται να προστεθεί, ώστε να διαμορφωθεί η τελική τετράδα, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στο Γαλάτσι για τον ημιτελικό.

Οι τρεις υποψήφιοι είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αρχικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, για την τελευταία εβδομάδα του Survivor 4, ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ωστόσο με τις δύο σερί ασυλίες που πήρε στην συνέχεια έβγαλε από πάνω του την υποψηφιότητα, η οποία και πήγε στην αγαπημένη του Μαριαλένα, εξασφαλίζοντας ωστόσο ο ίδιος την παρουσία του στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor 4, με δύο παίκτες να ξεχωρίζουν προς το παρόν!

Ο δεύτερος που θα δώσει το παρών στους ημιτελικούς της Ελλάδας είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δεν βρίσκεται στους υποψήφιους προς αποχώρηση. Αντίθετα το κοινό θα αποφασίσει ποιοι δύο από τους Γιώργο Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργο Ασημακόπουλο θα παραμείνουν στο Survivor.

Στο προτελευταίο συμβούλιο οι survivors εξομολογήθηκαν στον Γιώργο Λιανό άγνωστες πτυχές της ζωής τους. Προσωπικές τους ιστορίες που συγκίνησαν τους ίδιους που τις επανάφεραν στη μνήμη τους.

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor 4;

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το spoil σχετικά με τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor, ωστόσο οι διαδικτυακές ψηφοφορίες δύσκολα πέφτουν έξω! Όμως επειδή έχουμε να κάνουμε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, η οικογένεια του οποίου δίνει εκπτώσεις στο μαγαζί σ' όσους ψηφίζουν το παιδί τους, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε δεδομένα! Λογικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι αυτός που θα αποχωρήσει, ωστόσο αν υπάρχει ανατροπή στη θέση αυτή θα βρεθεί ο Γιώργος Κόρομι!

Σε πρώτη φάση όπως φαίνεται η Μαριαλένα έχει την στήριξη από το κοινό του... Ντάφυ και του Σάκη Κατσούλη και θα φτάσει μέχρι τέλους στο φετινό Survivor, όντας η τελευταία γυναίκα της παρέας! Οπότε κρατάμε πως αποχωρούν ένας εκ των δύο Γιώργηδων με επικρατέστερο τον Ασημακόπουλο, ο οποίος φαίνεται να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό.

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Ο παίκτης που θα αποχωρήσει, λοιπόν, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος φτάνει στην πηγή, αλλά... δε θα πιεί νερό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share