Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021

Survivor 4: Έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον μεγάλο τελικό!

Τι θα συμβεί;

24 Ιουνίου 2021 13:12
Survivor 4: Έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον μεγάλο τελικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι πλέον γεγονός! Μια εβδομάδα μένει για να ρίξει τίτλους τέλους το Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης που μονοπώλησε για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και που έφερε τις περισσότερες φορές τον ΣΚΑΙ στην πρώτη θέση της prime time ζώνης με τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά μια ανακοίνωση στην οποία περιγράφει ακριβώς τι θα συμβεί στον ημιτελικό αλλά και τελικό. Ποιες διαδικασίες θα ακολουθηθούν.

Να σημειώσουμε πως την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του πιο συναρπαστικού ριάλιτι επιβίωσης.

 Survivor 4: Έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον μεγάλο τελικό

Πώς θα φτάσουμε στον τελικό του Survivor

Την Κυριακή 27/6 θα δούμε τους παίκτες σε έναν μεικτό αγώνα επάθλου με τους Ρουμάνους ενώ θα παρακολουθήσουμε και την τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Οι τέσσερις Survivors που θα παραμείνουν οδεύουν στον ημιτελικό!

Τις τρεις ημέρες που ακολουθούν (28-30/6) θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες κατάταξης. Οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Οι αγώνες κατάταξης θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα!

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν τον ημιτελικό

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες στον Άγιο Δομίνικο! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η μόνη γυναίκα που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Survivor μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε πως όσα βλέπουμε εμείς, παραδείγματος χάρη την Δευτέρα στην τηλεόρασή μας έχουν διαδραματιστεί την Παρασκευή. Είμαστε λίγες ημέρες πίσω. Αυτό το περιστατικό που σας μεταφέρουμε τώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το δούμε να συμβαίνει, να μην το κόψουν δηλαδή στο μοντάζ.

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία πριν από λίγες ώρες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού ώστε να την εξετάσουν. Ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα γιατί η παραγωγή δεν τον έχει ενημερώσει για την κατάστασή της ακόμα. Είναι πολύ στεναχωρημένος.

 Survivor 4: Έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον μεγάλο τελικό

Όσον αφορά την Μαριαλένα, η πηγή μας μας μετέφερε πως αισθανόταν πολύ αδύναμη και είχε ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Ωστόσο, η κατάστασή της - τονίζουμε πως με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες - δεν είναι σοβαρή. Απλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Η παραγωγή είναι πάνω από τους παίκτες και με το παραμικρό θέλει να τα τσεκάρει όλα, ειδικά όσον αφορά την υγεία αυτών.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαριαλένα είναι μια από τους προτεινόμενους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας. Στεναχωρήθηκε. Της έπεσαν όλα μαζί, δεν ήθελε και πολύ...

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share